Descrierea produsului

ADRENALINA CONTINUA - Autonomia bateriei lui M1 este de 25Km, ceea ce inseamna ca nu vei avea emotii ca plimbarea ta se va termina prea repede. Timpul de reincarcare de numai 3 ore iti ofera posibilitatea de a utiliza M1 de mai multe ori intr-o singura zi.

IL POTI LUA CU TINE ORIUNDE - Datorita manerului incastrat in placa, M1 este usor de transportat. Indiferent ca mergi cu metroul, cu masina sau chiar pe jos, M1 te va insoti fara niciun fel de problema

SISTEM DE TRANSMISIE PRIN CUREA - Sistemul de transmisie prin curea mareste cuplul motorului de pana la 3 ori, oferind o acceleratie mai rapida, frane mai precise si o putere de urcare mult peste motoarele electrice integrate in roti. Curelele sunt silentioase, oferind o calatorie cat mai placuta

PUTERE SI CONTROL - M1 este propulsat de un motor electric cu o putere de 900W fiecare, ceea ce face din M1 un vehicul ce poate atinge viteza de 25Km/h, suficient incat sa simti adrenalina oricarui sport extrem. Ce zici, esti pregatit?

LA INDEMANA TA - M1 asculta de tine. Prin intermediul telecomenzii, tu decizi viteza si sensul (inainte-inapoi) in care doresti sa mergi. Astfel poti utiliza longboard-ul la un nivel de demarare foarte rapid sau la un nivel mai lent, in functie de experienta fiecarui rider.

 

 

Specificatii Longboard
Propulsie Single Moto
Viteza maxima de rulare 25 km/h
Putere motoare 1 x 900W
Sistem Transmisie Curea
Autonomie 25 km
Tipul Bateriei Acumulator Li-Ion
Capacitate acumulator 8800 mAh
Timp de incarcare 3 ore
Dimensiuni 920mm*240mm
Greutate 7.9 kg
Alimentare 36V 2A, 110-220V
Material 3 straturi de bambus+2 straturi fibra de sticla
Controller
Dimensiuni 80mm*45mm
Capacitate acumulator 78A/800mAh
Tipul Bateriei Acumulator Li-Ion

 

Skateboard Longboard electric Freewheel M1

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra