Descrierea produsului

Naturnes Bio Nutripuffs sunt gustari de calitate organica special create pentru bebelusul tau, ce nu contin sare sau zaharuri adaugate*. Preparate dintr-o combinatie inedita de ingrediente certificate bio (orez, grau si legume), gustarile Naturnes Bio Nutripuffs sunt coapte, nu prajite si se topesc in gura bebelusului. Mai mult decat atat, il ajuta pe cel mic sa isi dezvolte masticatia si dexteritatea, apucand gustarea cu manuta si ducand-o singur la gura.


Naturnes Bio NutriPuffs curosiei sunt gustari organice pe baza de orez, grau si rosie. Dimensiunea si forma gustarilor sunt special adaptate, potrivite pentru manutele mici ale bebelusului.
Nutripuffs ii invata pe cei mici sa se hraneasca singuri printr-o experienta distractiva, cu 5 beneficii grozave:1.sunt usor de apucat de manutele mici; 2.se topesc rapid in gura; 3.sunt sigure; 4.familiarizeaza bebelusul cu noi texturi; 5.sunt usor de mestecat
Preparate dintr-o combinatie inedita de ingrediente certificate bio (orez, grau si fructe), Naturnes Bio NutriPuffs cu morcov reprezinta un mod practic si amuzant prin care ii poti oferi gusturi si texturi noi micutului tau, distrandu-va impreuna. Cei mici ii vor adora!

 
Gustarile Naturnes Bio Nutripuffs sunt preparate dintr-o combinație inedita de ingrediente certificate bio (orez, grau si fructe), cultivate special pentru hrana bebelusilor.

Fara coloranti si conservanti adaugati.** In conformitate cu legislatia in vigoare.

Deoarece bebelusii au nevoi diferite in comparatie cu un adult, Naturnes Bio NutriPuffs cu rosie au o textura adaptata, ce face ca gustarea sa se topesca în gura bebelusului cu usurința. Acestea pot fi oferite celui mic între mese, in perfecta siguranta, incepand cu varsta de 8  luni. Cei mici ii vor adora!

Fara sare sau zaharuri adaugate. Contin doar sodiu si  zaharuri prezente in mod natural.

Ambalate in cutie metalica si sigilate cu folie de aluminiu pentru protectie si siguranta sporite, cutia este prevazuta cu un capac pentru resigilare. Astfel acestea pot fi consumate timp de 14 zile de la deschidere daca sunt pastrate in conditii normale, cu capacul pus.
Produs ambalat in atmosfera protectoare.

Siguranta: Calitate nu doar organica, ci bebe-organica, din cereale 100% bio, si ingrediente special cultivate pentru hrana bebelusilor;

Dezvolta abilitati de auto-hranire: Preparate dintr-o combinație inedita de ingrediente certificate bio (orez, grau si fructe), Naturnes Bio NutriPuffs reprezinta un mod practic si amuzant prin care ii poti oferi gusturi si texturi noi micutului tau, distrandu-va impreuna:  Ideal pentru copil sa învețe sa manance singur, sa-si dezvolte masticatia si dexteritatea, prinzand cu manuta gustarea si ducand-o singur la gura,  marimea si forma fiind adaptate pentru dimensiunile mici ale manutelor si gurii bebelusilor;

Conditii de pastrare: Odata ce recipientul este desigilat, pastraza-l inchis pana la urmatoarea utilizare. A se pastra la loc uscat si racoros. Pentru un gust optim, utilizeaza timp de maximum 14 zile de la desigilare.

• Calitate nu doar organica, ci bebe-organica, din cereale 100% bio;
• Ingrediente special cultivate pentru hrana bebelusilor;
• Gustari pe baza de cereale, fara sare sau zaharuri adaugate*
• Special dezvoltate pentru bebelusii de la 8 luni;
• Coapte, nu prajite;
• Ideal pentru a fi oferite copilului între mese;
• Marimea si forma sunt adaptate pentru dimensiunile mici ale manutelor si gurii bebelusilor;
• Textura fina: se topesc în gura!
• Ideal pentru copil sa învețe sa manance singur, sa-si dezvolte masticatia si dexteritatea, prinzand cu manuta gustarea si ducand-o singur la gura.
• Ocazii de consum variate: cand apare formita, la finalul mesei ca o completare, atunci cand merita un rasfat sau o recompensa, sau vrei sa-l tii ocupat pentru o perioada scurta – textura ii ajuta pe cei mici sa nu le scape din mana, iar forma amuzanta de steluta le va starni interesul;
• Reprezinta o solutie adaptata varstei fragede a celui mic, in comparatie cu gustarile/snack-urile pentru adulti ce pot contine sare, zaharuri sau grasimi in exces;
• Ambalate in cutie metalica si sigilate cu folie de aluminiu pentru protectie si siguranta sporite, cutia este prevazuta cu un capac pentru resigilare. Astfel acestea pot fi consumate timp de 14 zile de la deschidere daca sunt pastrate in conditii normale, cu capacul pus.

Este important ca cei mici sa beneficieze de o alimentatie variata si echilibrata, ca un prim pas pentru un stil de viata sanatos. Se reocmanda continuarea alaptarii pe o perioada cat mai indelungata dupa inceperea diversificarii alimentatiei.