Descrierea produsului

Loc de joaca de uz rezidential.

Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii:

1 buc Turn MANSION- cu tobogan 2,9 m lungime, culoare la alegere: rosu, galben, albastru, verde,verde mar, mov

1 buc Modul MINIMARKET

1 buc Modul MINIPICNIC

Explorati toate zonele turnului Mansion, acesta avand mai multe posibilitati de urcare si este dotat cu un tobogan mare. Este un adevarat castel in gradina, cu multe accesorii!

Etajul este foarte spatios.

Modulul de picnic include o masa, doua banci, un acoperis cu material impermeabil si un dulap pentru a stoca toate jucariile. Aceasta masa de dimensiuni pentru copii este compatibila cu turnurile :Jungle Mansion, Jungle Shelter, Jungle Cottage, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Home, Jungle Casa, Jungle Club si Jungle Castle.

Modulul Minimarket. Cu ajutorul acestui modul, copii isi pot deschide propriul magazin! Se poate completa oricare turn cu acest modul, insa trenuie avut in vedere pozitionarea scarii si a toboganului.

Informatie importanta: Materialul lemnos este un material viu, care este in contact permanent si direct cu schimbarile de temperatura, cu umezeala, respectiv cu razele solare.

Datorita contactului permanent cu conditiile meteo din exterior, pot apare unele crapaturi, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afecteaza in nici un fel durata de viata a produselor.

Suprafata:359 cm x 404 cm

Inaltime:323 cm

Materialul acoperisului: lemn si modulele prelata

Materia prima material lemnos, brad impregnat

Se recomanda pavarea zonei de siguranta, model recomandat: covor cauciuc de 4 cm grosime

Varsta recomandata: copii cu varsta intre 3-14 ani

 

Produsul se realizeaza la comanda in termen de 2 saptamani.