Produse
0

Descrierea produsului

Splatoon Nintendo Wii U este un joc de tip aventura lansat de Nintendo in data de 10/15/2015, disponibil pentru Nintendo Wii U.

Stropeste inamicii si revendica-ti gazonul ca personaje care scuipa cerneala ca si caracatitele numite Inklings in noul joc de actiune third person shooter. Provoaca-ti prietenii la meciuri haotice patru-pe-patru, in care scopul este de a-ti imprastia cerneala in cat mai multe locuri posibile si a-ti revendica gazonul, in timp ce te scufunzi strategic in culorile echipei tale si iti explodezi inamicii. Acesta este o actiune third person shooter colorata si haotica.

Caracteristici:

- Intra in echipa si provoaca alte echipe la actiune intr-o batalie plina de actiune pentru a acoperi nivelurile cu cat mai multa cerneala. Spreiaza peretii pentru a accesa zone greu de patruns.
- Acoperind mai multe teritorii cu cerneala, deblochezi arme care pot fi folosite pentru a ataca rivalii sau pentru a acoperi si mai multe gazon.
- Strategia este totul. Infrange inamicii stropindu-i intr-o explozie de cerneala, acoperind si mai mult gazon pentru echipa ta. Dar alege intelept: Jucatorii care merg numai dupa inamici si-ar putea gasi gazonul redecorat in culorile inamicilor.
- Umble rezervoarele de cerneala, ascunde-te de adversari sau misca-te repede prin transformarea intr-un calmar si scufunda-te in cerneala prin apasarea butonului.
- Alege dintre optiuni multiple de control pe controllerul Game Pad Wii U, inclusiv folosind control giroscopic pentru a te uita prin jur, permitand o mai buna viteza si control.
- Intra online si lupta in meciuri patru la patru.

Splatoon Nintendo Wii U

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro

Plata in rate fara dobanda prin