Descrierea produsului

Pieptanatul va deveni o placere! Spray-ul pentru păr Frozen ajută la descurcarea părului și îl netezește, pentru ca fetița ta să aibă un păr sanatos si strălucitor, ca al prințeselor.  Transformă rutina de dimineață într-un moment plăcut alături de personajele ei preferate din filmul Frozen. Spray-ul lasă părul moale, strălucitor și cu o aromă plăcută. 

Caracteristici:

Parfum floral, cu accente fructate Inspirat de un personaj preferat din poveștile pentru copii / desene animate Design magic, atragator

Capacitate: 400ml

Formula blanda, testata dermatologic

Potrivit pentru toate tipurile de păr

Rezultatul: un păr neted și hidratat, care este ușor de descurcat

Productie: Spania / PRC Licenta: Disney

Cum se folosește? Aplică o cantitate mică de produs pe părul umed sau uscat, apoi piaptănă părul. Inspirație Descoperă și celelalte produse din oferta noastra, special concepute pentru copii.

Avertismente: Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Se recomanda a se utiliza sub supravegherea unui adult. Poate contine parti mici ce pot fi inghitite. Pericol de sufocare. A se evita ingerarea produselor, sau contactul cu ochii. In acest caz, clatiti cu multa apa. Daca in urma utilizarii produselor apar semne de iritatii, intrerupeti folosirea si consultati medicul. Depozitati in mediu uscat, ferit de lumina soarelui, la temperaturi intre 18-25 grade C, cu capacul inchis cu grija.

Spray pentru descurcarea parului, Frozen, Copii, 400 ml

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra