Descrierea produsului

Spuma de baie are la baza substante usoare de spalare, de origine vegetala si a fost imbogatita cu extract hidratant de lapte de orez, unt de shea si ulei de migdale dulci. Acest mousse fin solid pentru spalarea corpului, mainilor si parului este ideal pentru copii, dar si pentru adulti. Multiplele beneficii ale laptelui de orez pentru piele se datoreaza continutului de acid para-aminobenzoic. Acest compus protejeaza pielea impotriva razelor nocive ale soarelui, este antioxidant si actioneaza ca un agent antiinflamator. Untul de shea lasa piele fina, catifelata si o hidrateaza intens. Uleiul de migdale dulci ajuta pielea uscata si este extrem de benefic pentru par redand stralucirea acestuia, curata scalpul si ajuta impotriva matretii.
 
Adaugarea unui complex de hidratare cu allantoina, pantenol, ulei esential de Copaiba si ulei de masline intareste bariera protectoare a pielii, lasand-o perfect hidratata si hranita.
 
Spuma de baie pentru corp, maini si par, va transforma o baie plictisitoare, intr-o mare distractie, iar parfumul de guma de mestecat va face fericiti chiar si adultii, care isi vor aminti cu placere de copilarie. Culoarea roz ajuta la distractie maxima.
 
Cum utilizati spuma de baie pentru corp, maini si par ?
Puneti in palma o cantitate cat un varf de deget de spuma solida, frecati palmele cu putina apa calda si aplicati spuma lichida astfel generata, pe corp. Veti descoperi imediat parfumul apetisant si beneficiile de spalare ale produsului. Puteti utiliza spuma de baie si pentru spalarea mainilor sau parului.
 
*93% ingrediente naturale sau cu procesare redusa, pH neutru. A nu se utiliza daca sunteți hipersensibil la orice ingredient. Evitati contactul cu ochii. Pentru copiii cu varsta de peste 3 ani. Numai pentru uz extern. A se depozita la temperatura camerei.