Descrierea produsului

Statia  pentru schimbat de la UBBI le ofera parintilor posibilitatea de a avea in acelasi loc toate obiectele necesare atunci cand trebuie sa ii schimbe scutecul lui bebe: salteluta, servetele umede, scutece si crema. Totul se afla in acelasi recipient care poate fi mutat oriunde in casa. 

Recipientul are o inaltime de 18.4 cm si este realizat din material plastic rezistent, fara BPA.

Intrati in universul UBBI, in care produse inovatoare sunt constant create avand in minte parinti, copii si nevoile acestora. Principalul obiectiv al companiei americane: satisfactia clientilor sai.

Sub brand-ul UBBI, veti gasi produse unice, de cea mai buna calitate, ce simplifica viata parintilor si ii fac pe bebelusi fericiti, mentinandu-i permanent in deplina siguranta. Multumita cosului metalic pentru scutece cu functie anti-miros, un produs inovator ce a castigat numeroase premii in domeniu, UBBI este acum un brand recunoscut la nivel international. Cu aceeasi atentie si preocupare indreptate spre consumatorul final, alaturi de abilitati inovatoare de design de produs, brandul UBBI isi extinde in prezent know-how-ul si spre segmentul produselor de hranire. O gama larga de produse este acum disponibila parintilor moderni de astazi, in cautare de produse esentiale pentru bebelusi care sa fie functionale si la moda.