Descrierea produsului

Stick de alaun slefuit, fixat in suport, cu capac pentru protectie. Ideal pentru mici taieturi, piscaturi de insecte, acnee, rani superficiale, etc.
Datorita dimensiunilor practice poate fi purtat in geanta. Blocheaza proliferarea bacteriilor si are actiune hemostatica.
Cantitate: 5 gr. 

Piatra de alaun este o sare, care se gaseste sub forma de cristal translucid, alb şi inodor. 
Piatra de alaun 100% naturala provine din minele de alaun din Siria sau din zacamintele de suprafata.

COMPOZITIE: potassium alum

Modul de folosire al pietrei de alaun :

Piatra de alaun 100% naturala este un deodorant antibacterian ce se aplica pe pielea umeda, sau se umezeste piatra, aceasta formand o pelicula fină, sarata, usor alcalina, prevenind dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplacute. 

Piatra de alaun 100% naturala depune pe piele microparticule atunci cand este umezita, caci este solubila in apa.

De aceea trebuie să fie folosita pe pielea umeda, dupa dus sau ras, sau se poate inmuia in apa si aplica pe pielea uscata. Nu exista nicio restrictie cat priveste zonele care pot fi tratate extern: fata, axile, maini, picioare – atata vreme cat nu o inghititi si clatiti cu apa.


Avantajele pietrei de alaun

Piatra de alaun 100% naturala este hipoalergica.

Fara miros si cu un risc alergic scazut, poate fi folosita atat de persoanele alergice, cat si de femeile insarcinate care nu pot suporta anumite mirosuri in timpul sarcinii. 

Daca va lipseste parfumul, puteti sa umeziţi Piatra de alaun 100% naturala cu cateva picaturi de ulei esential sau o apa florala, in locul apei.

Piatra de alaun 100% naturala 

 

Stick de alaun antiacneic Naturallum 5gr

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra