Descrierea produsului

Comanda stickerul decorativ Alfabetul Vesel si ofera-i ocazia copilului tau sa invete intr-un mod simpatic si colorat. Stickerul Alfabetul Vesel va capta atentia celui mic, iar acesta va reusi sa invete alfabetul rapid si fara efort.


 

Stickerul decorativ poate fi aplicat doar pe peretii vopsiti cu lavabil (chiar si pe pe tavan)  care au suprafata neteda, nu au asperitati si nu sunt deformati. Inainte de aplicare,  iti recomandam sa stergi cu o carpa uscata zona de lucru, pentru a indeparta  eventualele depuneri de praf pe perete.

Pentru o aplicare usoara si exacta pe perete, stickerul decorativ este pozitionat pe o folie de transfer transparenta cu care vei realiza  un montaj temporar, in prima faza. Dupa ce fixezi temporar stickerul, te retragi cativa  pasi in spate si verifici daca iti convine pozitionarea.  Daca da, continui executia montajului permanent;  daca nu dezlipesti folia de transfer si ajustezi ce nu ti-a placut.

 Aplicarea pe perete  se realizeaza cu usurinta, nefiind necesara o experienta anterioara.  Inlaturarea stickerului se face usor prin dezlipirea unui colt cu ajutorul unghiei  si indepartarea treptata de pe perete.

 In primele zile dupa aplicare,  stickerul se poate indeparta, fara a afecta zugraveala. Dupa mai multe zile,  la inlaturarea stickerului, nu putem garanta ca peretele va ramane neafectat.  In timp, adezivul face priza cu peretele si la inlaturare poate sa lase urme. Stickerul este ambalat intr-o cutie din carton ondulat care protejeaza bine continutul  si este insotit de instructiuni complete de aplicare.

Montajul este usor de executat.

* Produsul se realizeaza la comanda in aproximativ 7 zile lucratoare !