Descrierea produsului

In camera bebelusului parca se aud mereu cantece de pasarele - atat de gingasa e atmosfera care il inconjoara pe cel mic. Completati-o cu un decor pe masura - stickerele cu pasarele si colivii in culori fresh, pastelate sunt decoratiunile perfecte atat in camera de bebe cat si a juniorilor. Ilustratiile au o nota boema si dragalasa care se potriveste in orice stil de amenajare.

Stickerele decorative cu pasari si colivii se lipesc usor, fiind auto-adezive, pot fi mutate fara a-si schimba calitatile si fara a lasa urme pe perete sau pe alte suprafete netede pe care sunt lipite. Nu lasa reziduuri, sunt rezistente la apa si pot fi curatate din cand in cand cu un material textil umed.  

Materialul din care sunt realizate stickerele nu contine substante daunatoare pentru cei mici, precum BPA, ftalati sau AZO.  

Kitul de stickere decorative contine 25 de piese pe 2 folii.  

Stickerele si tapetul WallPops schimba atmosfera in case din intreaga lume din 1954, cand s-a nascut aceasta frumoasa poveste ca o afacere de familie, in S.U.A. Stickerele si tapetul peel & stick pot fi lipite si dezlipite cu usurinta fara sa-si piarda calitatile. Produsele sunt usor de montat, nu afecteaza suprafetele pe care sunt lipite si pot fi reasezate oricand, astfel incat sa va bucurati de modele noi, potrivite in fiecare moment al vietii celor mici.