Descrierea produsului

“Ia-ma cu tine!” este sloganul companiei americane Aladdin si indemnul sticlei Fresco Twist&Go, sa te hidratezi zilnic oriunde te afli: la birou, in calatorii sau la alergat.   

De la modul de fabricare, la design si utilitate, sticla a fost gandita pentru o hidratare activa simpla, dar care sa fie in acelasi timp pro-mediu inconjurator. Acest lucru se datoreaza faptului ca Aladdin adopta o atitudine sustenabila si acorda aceeasi importanta atat modului de fabricare a produselor cat si a felului in care sunt folosite, pentru a fi perfect sigure pentru sanatate, dar si prietenoase cu natura.   

Astfel, sticla Fresco Twist&Go este fabricata dintr-un plastic special - TritanTM in combinatie cu inox de inalta calitate. Materialul plastic nu contine BPA, este usor si rezistent la fisuri, nu se pateaza si nu capata miros.

Avand capacitatea de 600 ml, sticla este usor de transportat si ideala pentru a lua cu tine pretutindeni bauturile preferate, creand o izolatie perfecta datorita inoxului din care este fabricata si pastrand astfel bauturile reci mai mult timp (pana la 8 h).

Dispune de un sistem de inchidere cu infiletare dublu, pentru a permite adaugarea bauturii sau a ingredietelor cu usurinta.

Disponibila in mai multe culori, pentru fiecare membru al familiei, sticla este cu adevarat o solutie inteligenta de hidratare de zi cu zi.

Produsul poate fi curatat atat manual, cat si la masina de spalat vase.