Descrierea produsului

“Ia-ma cu tine!” este sloganul companiei americane Aladdin si indemnul sticlei Zoo Flip & Sip, cu un design original, dragalas si jucaus, sa te hidratezi zilnic oriunde te afli: la birou, in calatorii sau la alergat.

De la modul de fabricare, la design si utilitate, sticla a fost gandita pentru o hidratare activa simpla, dar care sa fie in acelasi timp pro-mediu inconjurator. Acest lucru se datoreaza faptului ca Aladdin adopta o atitudine sustenabila si acorda aceeasi importanta atat modului de fabricare a produselor, cat si a felului in care sunt folosite, pentru a fi perfect sigure pentru sanatate, dar si prietenoase cu natura.

Astfel, sticla Zoo Flip & Sip este fabricata dintr-un plastic special - Tritan™, ce nu contine BPA, este usor si rezistent la fisuri, nu se pateaza si nu capata miros.

Avand capacitatea de 430 ml si un maner de tip bucla pentru degete, sticla este usor de transportat si ideala pentru a lua cu tine pretutindeni bauturile preferate.

Dispune de o gura de turnare larga pentru a permite adaugarea bauturii sau a ingredietelor cu usurinta, dar si pentru o curatare mai eficienta si usoara.

Sticla re un sistem de deschidere foarte usor doar rotesti capacul si va iesi un pai ce te lasa sa te bucuri de bautura ta. Gratie acestui sistem este ideal si pentru copii mici.

Produsul poate fi curatat doar manual.