Descrierea produsului

Infrunta creierele malefice cu sabia din aliaj nano cu colti de gheata, scutul de erou din gheata, lansatorul de rachete de gheata ale lui STORMER LEGO® Hero Factory si multe altele ! Îngheata creierele malefice cu STORMER! Prezinta-te la datorie STORMER ! LEGO® Hero Factory este atacat de creierele malefice si avem nevoie de toti eroii pe punte !

Te-am echipat cu o sabie din aliaj nano cu colti de gheata, un scut de erou din gheata, lansator de rachete de gheata, viziera blindata cu deschidere si falci de blocare pentru miezul de erou. Du-te acolo si ofera creierelor malefice o primire rece ca gheata !

* STORMER are o sabie din aliaj nano cu colti de gheata, scut de erou din gheata, lansator de rachete de gheata, viziera blindata si decorata cu deschidere, miez de erou cu falci de blocare, design plasabil si elemente translucide !

* Deviaza atacul creierelor malefice cu scutul de erou din gheata !

* Lanseaza rachetele de gheata din 2 pozitii diferite !

* Blocheaza falcile pentru a proteja miezul de erou !

* Lupta-te cu setul 44011 FIARA ÎNGHEÅ¢ULUI !

* Combina cu setul 44011 FIARA ÎNGHEÅ¢ULUI folosind instructiunile de constructie disponibile online !

* Include de asemenea un cod în valoare de 600 de puncte de joc pentru aplicatia de mobil LEGO® Hero Factory Brain Attack si jocul video la www.LEGO.com/herofactory !

* STORMER are înaltimea de peste 19 cm !

 

Numarul pieselor în cutie: 69

Varsta recomandata:7 - 14 ani