Descrierea produsului

SUPORT PENTRU GENUNCHI – KNEE GUARD KIDS 3

De ce este necesar un suport pentru genunchi?

Stresul continuu determinat de greutatea care apasa asupra picioarelor poate cauza dureri de genunchi si chiar deformarea acestora. Pozitia defectuoasa a picioarelor care atarna in scaunul de masina poate cauza probleme de circulatie a sangelui si presiune in picioare. O problema a genunchilor, unde este localizat platoul de crestere, poate ingreuna cresterea si dezvoltarea normala a copilului.

 KNEE GUARD KIDS 3 este potrivit pentru copiii cu varsta de pana la 9 ani (poate fi folosit chiar si pentru copii cu varsta intre 1-2 ani)

Atunci cand folositi un scaun de masina, picioarele copiilor sunt pozitionate mai sus decat bancheta masinii. Astfel, picioarele nu ating placa pentru picioare, atunci cand folositi un astfel de dispozitiv. Suportul pentru genunchi Knee Guard Kids 3 este proiectat cu ajutorul unei tehnologii patentate in care placa pentru picioare este pozitionata deasupra nivelului scaunului de ma?in? si se recomanda folosirea suportului de catre un copil cu piciorusele scurte (Korean Patent No. 10-1399896)

KNEE GUARD KIDS 3 ESTE COMPATIBIL CU ORICE TIP DE SCAUN DE MASINA CU EXCEPTIA SCAUNELOR AUTO CARE AU SUPORT PENTRU PICIOARE.

Placa de instalare a suportului pentru genunchi Knee Guard Kids 3 este pozitionata intre partea de jos a scaunului de masina si sezutul propriu zis al scaunului de masina. Placa de instalare se monteaza ferm pe scaunul auto, fixându-se la ISOFIX (sau cu agrafe de fixare).

 Inaltimea si unghiul placii pentru picioare sunt ajustabile. Bara de control a înaltimii are durabilitate si comoditate sporita.

Aplicarea placii înguste reduce impactul asupra scaunului auto impiedicand, astfel, clatinarea lui.

 CERTIFICARI:

Federal Motor Vehicle Safety Standard No.213 ‘Child Restraint System’, National Highway Traffic Safety Administration in USA S . Material Characteristic Test CPSC : U.S. Consumer Product Safety Commission CPSC-CH-E1002-08.3:2012 CPSC-CH-C1002-09.3 ASTM : American Society for Testing and Materials F963 Section 4.3.5.2 Soluble Heavy Metals Content in Substrate: 8 Types of Heavy Metal Content Test

 AVERTIZARI:

! ACEST PRODUS NU ESTE PROIECTAT SA OFERE PROTECTIE LA IMPACTUL CAUZAT DE ACCIDENT DE MASINA!

! NU SE FOLOSESTE DREPT SUPORT PE PODEAUA MASINII!

! RESPECTATI INSTRUCTIUNILE DE FOLOSIRE SI INSTALARE!

! NU SE FOLOSESTE DREPT SCAR? DE ACCES ÎN AUTOVEHICUL!

 CARACTERISTICI PRODUS:

DIMENSIUNI:

Placa instalare – 360X133X35mm Placa pentru picioare – 367X215X40mm Bara de control a inaltimii - 74x74x283mm Suport pentru picioare - 74x80x287mm

GREUTATE: 1.2 kg

MATERIALE – ABS, PP, PC

CULOARE: GRI

 VARSTA RECOMANDATA – COPII CU VARSTA DE PANA LA 9 ANI

 PRODUCATOR: inGarden Corporation, Coreea de Sud