Descrierea produsului

Suportul pentru periuța de dinți Radius Source/ universala poate fi folosita pentru majoritatea periutelor de dinti si nu trebuie sa lipseasca din bagajul dumneavoastra atunci cand plecati in concediu.
Deschidere și închidere ușoară
Cutia noastră de călătorii standard pentru periuțe de dinți utilizează o tehnologie brevetată "balamale vii" pentru o deschidere raționalizată și are un sistem de închidere rapidă pentru închiderea sigură și fără picurare.
Durabil și de încredere
Priviți cu atenție - Suportul nostru de călătorii standard pentru periuțe de dinți este făcută dintr-o singură piesă fără sudură. Va dura mult timp după ce alternativele de calitate inferioară au renunțat, dar dacă vreți să renunțați vreodată la acestea, reciclarea este calea de urmat.
Stocare optimă
Nu este doar pentru periuțe de dinți. Păstrați perii de machiaj, pixuri și creioane și orice altceva care se potrivește!
Reciclat și reciclabil!
Suportul pentru periuța de dinți standard este fără BPA și este fabricată din plastic reciclat de 50%. Și, desigur, este și 100% reciclabilă.
Atenție!! Nu poate fi folosita pentru Radius Original si Radius Scuba. Există varianta creată special pentru cele două tipuri de periuțe.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!