Set 2 suzete Tommee Tippee cu design ortodontic simetric 0-6 luni

55Lei

Set 2 suzete Tommee Tippee cu design ortodontic simetric 0-6 luni

Cod: TT0325
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0 ani-6 luni
Pentru: Baieti si Fetite
Tommee Tippee Suzeta cu tetina asemanatoare sanului, lumineaza in intuneric, textura asemanatoare pielii, design ortodontic simetric, fara BPA, include cutie de sterilizare, 0-6 m, 2 buc, alb/verde
 
Design nou, acceptat cu usurinta de copii, care imita flexarea, intinderea si miscarea sanului mamei, fiind o buna alternativa la suzetele traditionale.
• Asemanatoare sanului - Cu un design inspirat de tetina premiata  Tommee Tippee Closer to nature®, aceasta suzeta cu tetina moale din silicon se misca si flexeaza asemanator sanului mamei, oferind un confort asemanator celui oferit de sanul mamei pentru o experienta naturala, linistitoare.
• Ajuta tranzitia - o alternativa reconfortanta la suzetele traditionale, aceste suzete imita textura, miscarea si flexarea pielii,  pentru mai putine sanse de confuzie intre hranirea la san si hranirea la biberon.
• Delicate cu pielea sensibila a bebelusului - scutul unic al suzetelor se curbeaza departe de fata copilului si ofera o ventilatie superioara pentru un flux bun de aer, pentru a reduce acumularea de umiditate si pentru a ajuta la prevenirea iritatiei.
• Design simetric: suzeta asemanatoare sanului are o tetina simetrica din silicon, fara partea ”gresita” in sus, va fi intotdeauna plasata corect in gura bebelusului.
• Lumineaza in intuneric: scutul suzetei se va reincarca in lumina naturala si va straluci in intuneric timp de pana la 8 ore, astfel incat sa puteti localiza suzeta intr-o camera intunecata fara a fi nevoie sa deranjati copilul.
• Usor de curatat, fara BPA: siliconul nu are gust si nu retine pete sau mirosuri. Usor de curatat prin spalare manuala sau pe raftul superior al masinii de spalat vase. Suzetele se pot steriliza. Fara BPA si ftalati.
 
Experienta naturala linistitoare
Bebelusii vor cauta in mod natural confortul la sanul mamei. Cand sanul mamei nu este disponibil, suzeta Tommee Tippee asemanatoare sanului poate fi folosita intre alaptari. Inspirandu-se de la ”Mama Natura’’ si de la tetina premiat Tommee Tippee Closer to Nature, aceasta suzeta din silicon super moale se simte, se misca, se indoaie si se intinde asemanator pielii, astfel incat exista mai putine sanse de confuzie intre hranirea la san si hranirea la biberon.
 
Design simetric - tetina simetrica din silicon moale este complet reversibila astfel incat va fi plasata intotdeauna corect in gura bebelusului dumneavoastra, chiar si atunci cand bebelusul isi pune el insusi suzeta in gura.
Blande cu pielea bebelusului - suptul poate determina uneori iritatea pielii din jurul gurii. Suzeta Tommee Tippee asemanatoare sanului se curbeaza departe de fata bebelusului, oferind o ventilatie superioara pentru a creste fluxul de aer si a preveni eruptiile cutanate.
Lumineaza in intuneric - Suzeta asemanatoare sanului lumineaza in intuneric pana la 8 ore, astfel incat daca copilul o pierde in timpul noptii este usor de observat. In timpul zilei, suzeta se va reincarca la lumina naturala.
 
Va recomandam sa inlocuiti suzeta in fiecare luna si intotdeauna la primele semne de deteriorare sau slabiciune. Va recomandam sa nu folositi suzeta pe o perioada prelungita, peste 24 de luni si sa opriti utilizarea suzetei dupa ce copilul trece de 36 de luni.
Avertizare! Nu legati suzeta de gatul copilului, deoarece prezinta pericol de strangulare.
Pachetul include: 2 x Suzeta de noapte Tommee Tippee Closer to Nature Breast like soother, 0-6 luni
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!