Descrierea produsului

Tableta Filo Basic de la Quercetti.

 Cu tableta Filo este foarte usor si distractiv sa creezi poze magice cu ajutorul sireturilor colorate, care sunt apoi foarte usor si rapid de indepartat, pentru a incepe sa creezi din nou, de la 0. Doar incarca pixul cu siretul de culoare preferata si incepe sa desenezi, fara teama de a face greseli. De fapt siretul ramane atasat foarte usor de suprafata plansei, nefiind nevoie de o presiune prea mare, ceea ce te ajuta foarte mult sa iti infatisezi personajul preferat pe plansa. Plansa are 2 fete, cea neagra pentru a desena cu sireturile colorate, iar cea alba pentru a scrie cu ajutorul marker-ului uscat, care la randul lui se poate sterge.
Poti copia cele 12 exemple de pe ghidul inclus sau iti poti crea propriile exemple folosindu-ti imaginatia.
Acest joc are scop educational, deoarece ajuta la dezvoltarea aptitudinilor artistice, coordonarea manuala si ajuta copii sa devina mai creativi.
 
60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jucariile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!
 
Setul contine :
- 1 plansa speciala cu 2 fete
- 12 sireturi colorate
- 4 pixuri pentru sireturi
- 12 exemple sablon
- 1 marker scris-sters.