Descrierea produsului

Perfect pentru camera bebelusului, dar potrivit la orice etapa a vietii copiilor, tapetul cu animalute alb-gri creeaza o atmosfera de poveste in orice incapere. Tapetul ilumineaza vizual spatiul, culoarea fresh si neutru il face perfect atat pentru camera fetitelor cat si pentru baietei, iar siluetele animalutelor ii vor inveseli pe cei mici in fiecare zi. Spatiul in care montati acest tapet va avea un look jucaus, proaspat si modern.

Tapetul cu animalute are un finisaj mat, iar designul se repeta pe intreaga rola de 52 cm. Se lipeste usor, fiind auto-adeziv, poate fi mutat fara a-si schimba calitatile si fara a lasa urme pe perete sau pe alte suprafete netede pe care este lipit. Nu lasa reziduuri, ii puteti ajusta pozitia in cazul eventualelor greseli este rezistent la apa si poate fi curatat din cand in cand cu un material textil umed.

Pachetul include o rola de tapet.

Materialul din care este realizat tapetul nu contine substante daunatoare pentru cei mici, precum BPA, ftalati sau AZO.

Stickerele si tapetul WallPops schimba atmosfera in case din intreaga lume din 1954, cand s-a nascut aceasta frumoasa poveste ca o afacere de familie, in S.U.A. Stickerele si tapetul peel & stick pot fi lipite si dezlipite cu usurinta fara sa-si piarda calitatile. Produsele sunt usor de montat, nu afecteaza suprafetele pe care sunt lipite si pot fi reasezate oricand, astfel incat sa va bucurati de modele noi, potrivite in fiecare moment al vietii celor mici.