Descrierea produsului

Materiale: lemn de fag, slefuit fin, nelacuit
Varsta recomandata: 0-36 luni
Elemente componente: 7 elemente de gard, 1 element de usa
Dimensiuni elemente: 75x90 cm (h x L)
Culoare:  natur
Garantie: 12 luni
Viața de bebeluș e din ce în mai palpitantă! Doar azi micul nonconformist a „evadat” de trei ori din pătuț! E clar că se cere o schimbare radicală. Bebe are nevoie de spațiu, și în același timp, trebuie să fie mereu în siguranță. Meșterel zâmbește, pentru că el are întotdeauna soluția potrivită.  
 
Primii pași în siguranță
 
Întâlnirea cu aventura.   Când copiii sunt curioși ei sunt de neoprit. Asigură-te că ai îndepărtat orice pericol din calea micului explorator și că țarcul îi delimitează un spațiu suficient de larg și extrem de sigur.
 
O alegere inteligentă!   În comparație cu țarcurile clasice din material textil, țarcul din lemn masiv nu se răstoarnă cu ușurință. În plus, deschiderea spre exterior îi oferă copilului contact cu ceea ce se află în jur.
 
Copii în siguranță, părinți liniștiți.   Odată instalat țarcul, în casă sau afară, copiii se pot juca în voie iar ție îți rămâne un răgaz pentru alte treburi casnice sau chiar pentru relaxare.
 
Ne-am gândit la toate lucrurile importante.   Țarcurile se pliază dintr-o mișcare, pot fi depozitate și transportate foarte ușor.
 
Un singur produs- trei funcții esențiale: loc de joacă sigur, premergător și barieră de siguranță. Economisiți bani achiziționând un obiect multifuncțional de folosință îndelungată.
 
Avantaj client.   Portița țarcului se poate deschide în ambele sensuri și este prevăzută cu trei opritori pentru siguranță suplimentară.
 
Meșterite cu grijă.   Țarcurile sunt confecționate integral din lemn masiv, finisat delicat cu lacuri ecologice pe bază de apă. Lemnul nu se încarcă electrostatic și nu atrage praful.
 
Recomandat de medicul pediatric.   În perioada de dezvoltare a abilităților motrice, când prichindeii fac primii pași, țarcul este cea mai bună alegere din punctul de vedere al specialiștilor.
 
O invitație spre descoperire:   Grație distanței dintre barele verticale, copilul nu va avea senzația că este îngrădit.
 
În deplină siguranță.   Înaltimea potrivită, muchiile și colțurile rotunjite conform noilor reglementări europene sunt argumente esențiale atunci când alegeți un produs din această categorie.
 
Linie clasică, potrivită oricărui stil decorativ.   Indiferent de stilul în care ți-ai amenajat locuința, lemnul de esență tare se integrează întotdeauna armonios în decor.