Descrierea produsului

Totul intr-unul singur. Tarc de joaca, pat de calatorie, pat de rezerva si centru de joaca in acelasi timp. Play'n Relax SQ este deosebit de rezistent la uzura. Este o varianta excelenta de somn sau joaca pe care o puteti folosi pentru comoara dvs. atat acasa, cat si in deplasare. Pliat la dimensiuni mici, Play'n Relax SQ poate merge cu dumneavoastra oriunde.

Play'n Relax SQ functioneaza bine in orice locatie, deoarece forma sa conica se inclina spre partea de sus. Forma il face deosebit de stabil. De asemenea, puncteaza din nou cu varietatea de utilizari posibile. Bucurati-va de liniste in timp ce copilul se joaca in siguranta, se odihneste sau doarme in Play'n Relax SQ. Cu o suprafata de 90 x 90 cm, ofera celui mic spatiu suficient pentru a se simți confortabil de la inceput.

Acest lucru este perfect pentru calatorii, vizitarea bunicilor sau, desigur, acasa. Play'n Relax incurajeaza copilul sa se joace dupa bunul plac. In acelasi timp, este un loc atragator in care copilul dumneavoastra doreste sa se odihneasca sau sa doarma. Puteti observa copilul in orice moment prin lateralele mari ale patutului. In acelasi mod, copilul dvs. poate menține contactul vizual cu dvs. si se poate simti in siguranta.

Play'n Relax SQ este usor de configurat sau compactat. Poate fi transportat sau depozitat pentru a economisi spatiu, in sacul practic din dotare.

Include geanta pentru transport si salteaua de baza. 

Dimensiuni
Dimensiuni asamblat 98 x 98 x 74 cm
Dimensiuni pliat 21,5 x 21,5 x 86 cm
Greutate produs 9,6 kg
Potrivit de la 0 luni pana la 15 kg
Dimensiuni interioare 90 x 90 cm