Descrierea produsului

In timpul calatoriilor cu masina, cei mici au timp pentru joaca pe scaunelul lor. Aceasta tavita cu activitati este perfecta pentru a face calatoriile sau drumurile catre scoala sau gradinita si inapoi acasa mai interesante si mai jucause. Ea face parte dintr-o colectie completa de accesorii auto pentru copii care fac pregatirile pentru drum mai usoare si calatoriile mai frumoase atat pentru copii cat si pentru parinti.

Insertul din plastic transparent creeaza o suprafata plata si curata pentru ca micutii sa poata scrie sau desena in voie si poate fi scos oricand pentru a fi curatat. Tavita are buzunare laterale pentru creioane colorate, jucarii si alte obiecte de care copii au nevoie pentru a invata si a se juca.

Tavita este realizata din spuma si are colturi rotunjite, sigure pentru cei mici, iar marginile usor inaltate tin obiectele pe tavita pentru ca prichindeii sa nu le piarda. Tavita cu activitati se leaga de scaunelul auto pentru copii cu ajutorul bretelei reglabile. Designul simplu si modelul chevron in tonuri de gri si negru fac acest accesoriu potrivit pentru interiorul oricarei masini.

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.

Tavita de joaca pentru masina Skip Hop Style Driven Tonal Chevron

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra