Descrierea produsului

Jucarie reversibila 2 in 1

Teatru de papusi din lemn cu tesatura colorata care se transforma in magazin.

Usor de asamblat si de depozitat dupa joaca

Aceasta jucarie imbina 2 activitati preferate ale copiilor: sa sustina spectacole si sa se joace de-a magazinul.

Popular in casele si scolile din intreaga lume, atat jocul de teatru, cat si magazinul ii ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile de vorbire, de limbaj si le va creste increderea ,oferind ore intregi de distractie acasa (departe de ecrane). Usor de construit, iar dupa joc acesta se depoziteaza foarte usor in cutia sa compacta cu maner de transport.

Pe partea de teatru, zona de scena atractiva este compusa dintr-o scena din lemn si fundal din satin care ascunde actorul, astfel incat publicul sa fie atent la spectacol! Perdelele se deschid si se inchid pentru o experienta de teatru autentica.

Pe partea magazinului, tesaturile traditionale cu dungi rosii si albe creeaza instantaneu o tema pentru magazin. Copiii adora sa fie vanzatori sau clienti iar acest joc de rol dezvolta capacitati de numarare, interogare si chiar negociere. Accesoriile pentru magazin nu sunt incluse.

Prin scoaterea sectiunii inferioare Teatrul sau Magazinul poate fi pus pe o masa oferind si mai multe posibilitati de joc.

Dimensiuni: 53 x 117 cm

Recomandat copiilor cu varsta: peste 3 ani.