Descrierea produsului

Explorează misteriosul Templu al Învierii!

 

Ajută-i pe ninja să protejeze Templul Învierii și să prevină renașterea lordului Garmadon cu acest set LEGO® NINJAGO® plin de detalii (70643 Temple of Resurrection). Templul conține un coridor la intrare, ziduri care se deschid, o închisoare cu păianjeni, pereți rotativi cu măști Oni ascunse și 2 trape funcționale. Activează funcția de transformare din bine în rău a acoperișului pentru a dezvălui încăperea de înviere a lui Garmadon. Acest set de construcție include și 7 minifigurine - și un 'bebeluș misterios' - pentru a juca pe roluri scene de bătălie între ninja și Fiii lui Garmadon.

 

- Include 7 minifigurine: Cole, Lloyd, Harumi, Hutchins, Mr. E, Chopper Maroon și Lordul Garmadon, plus un 'bebeluș misterios'.

- Templul Învierii are 2 nivele, un acoperiș cu funcție de transformare din bine în rău și încăperea în care este înviat Garmadon.

- Nivelul inferior are plăci de bază albastre pentru a simula apa, elemente de vegetație, un coridor la intrare, ziduri care se deschid, un schelet construibil, închisoare pentru minifigurine cu păianjeni, o ladă cu suliță, sai, sabie și mască de kendo, plus 2 steaguri exterioare.

- Nivelul superior are un balcon cu balustradă, 2 lanterne exterioare decorative, cele 3 măști Oni - masca urii, masca înșelăciunii și masca răzbunării - 2 dintre măști fiind ascunse în spatele pereților rotativi, și 2 trape funcționale.

- Activează funcția de transformare din bine în rău a acoperișului pentru a da templului o fațadă malefică și dezvăluie încăperea în care Lordul Garmadon este înviat cu un suport pentru minifigurina Garmadon, plus 2 flăcări translucide.

- Armele includ ciocanul și cele 2 katane ale lui Cole, sabia și cele 2 katane ale lui Lloyd, bățul lui Hutchins, cele 2 katane ale lui Mr, E și katana și cheia lui Chopper Maroon.

- Recreează și joacă pe roluri scene epice din serialul TV NINJAGO® Maeștrii Spinjitzu.

- Acest set construibil este potrivit vârstelor de 7-14 ani.

- Măsoară peste 26 cm înălțime, 19 cm lungime și 17 cm lățime.

EAN code:
5702016109832
Cod produs
70643
Vârstă recomandată
8 - 14 ani
Nr. pieselor în cutie
765
Nr. minifigurinelor în set:
7
Data lansării:
2018-01-01