Descrierea produsului

ermometru inteligent Motorola MBP69SN face parte din gama HiTech de produse destinate bebelusilor Smart Nursery.
In doar o secunda, acest termometru auricular digital masoara cu acuratete si afiseaza pe display temperatura.
MBP69SN este un termometru Wi-Fi care se poate conecta prin intermediul aplicatiei mobile Hubble Connect pentru Smart Nursery ® la Smartphone, IOS, tableta sau calculator, permitandu-va astfel sa inregistrati valorile masurate in diferite momente ale zilei si sa vedeti trendul acestora pe parcurul unei zile.
Cu ajutorul acestui termometru se pot inregistra temperaturile a 4 membri ai familiei, sau se pot transmite valorile masurate docotului de familie, pentru ca acesta sa aprecieze evolutia bolii si a tratamentului.
Acuratete de masurare: +/-0.2°C.
Cu acest termometru puteti masura atat temperatura corpului (la nivelul urechii), cat si temperatura camerei sau a apei (non-contact).
Display-ul termometrului este prevazut cu un LED care isi schimba culoarea pentru a va avertiza suplimentar in cazul in care temperatura nu este normala:
LED de culoare verde: 34.0°C (93.2°F) to 37.9°C (100.3°F) = TEMPERATURA NORMALA
LED de culoare rosie: 38.0°C (100.4°F) to 42.9°C (109.3°F) = FEBRA


Important:
In cazul in care termometru a fost tinut intr-o alta incapere decat cea in care doriti sa masurati temperature, va recomandam ca inainte de utilizare sa asteptati 30 de minute (ca temperatura termometrului sa se ajusteze la temperature camerei)
Temperatura masurata in urechea dreapta este diferita de cea masurata in urechea stanga. Masurati mereu temperature la nivelul aceleiasi urechi.
Temperatura masurata cu un termometru difera de cea masurata cu alt termometru. Specificati medicului cu ce tip de dispozitiv ati efectuat masuratoarea.


Termometrul functioneaza cu 2 baterii AAA (incluse in pachet)

Termometru digital de ureche cu Wi-Fi

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra