Descrierea produsului

Termos 350 ml Gorjuss The Scarf este un recipient special creat pentru pastrarea bauturilor calde pentru un transport sigur si comfortabil.

Cu ajutorul acestui termos, puteti avea acces la o cana de cafea sau ceai cald, oricand doriti, intr-un stil Gorjuss.

Termosul este din otel inoxidabil foarte practic si util atunci cand mergeti in excursii, la scoala sau la birou, iar capacul acestuia este confectionat din plastic, cu un design ce completeaza perfect stilul Gorjuss.

Imaginea dragalasei fetite The Scarf si elementele sale specifice sunt prezente pe termos. Culorile folosite, verde, gri petrol si bej, au fost special alese pentru a pune in valoare personajul si detaliile importante, dar si pentru a transmite o stare de bine.

Termos 350 ml Gorjuss The Scarf poate fi folosit de cei mici, dar si de adulti, fiind perfect pentru o calatorie sau pentru o simpla plimbare, iar design-ul cu tema micutei The Scarf va atrage, cu siguranta, toate privirile.

Dimensiuni: 20 cm inaltime

Capacitatea termos: 350 ml

Material: otel inoxidabil + plastic

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare: Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.