Descrierea produsului

Tetina dinamica Lovi este rezultatul cercetarilor unor doctori ilustri în domeniul neonatologiei si pediatriei, alaturi de cei peste 20 de ani de experienta a firmei Canpol în ceea ce priveste hranirea nou-nascutilor. Tetina îsi modifica forma în mod continuu în timpul hranirii, alungindu-se sau scurtându-se conform ritmului si intensitatii cu care copilul suge, realizându-se astfel o hranire activa. Prin „învatarea” copilului sa suga activ în timpul hranirii cu biberonul, tetina stimuleaza dezvoltarea corecta a gurii si a muscaturii copilului.

dezvoltarea limbajului – conform unor recente studii pediatrice, hranirea activa stimuleaza muschii responsabili cu dezvoltarea vorbirii; tetina dinamica Lovi asigura un antrenament activ al acestor muschi, înca din primele zile de viata ale bebelusului.  

O muscatura sanatoasa – baza larga si usor de apucat a tetinei Lovi este eficienta împotriva muscarii acesteia în timpul hranirii, ajuta la dezvoltarea corecta si naturala a muscaturii si, totodata, asigura dezvoltarea unui zâmbet frumos.

Respiratie corecta – tetina Lovi determina o pozitionare corecta a buzelor care, la rândul ei sustine învatarea corecta a respiratiei pe nas.

 

Anti-colici – sistemul unic de evacuare a aerului ajuta ca tetina sa previna colicii la nou nascuti

  • mini                  mini
  • slow                 curgere lenta
  • medium           curgere medie
  • fast                  curgere rapida
  • cross-cut          în forma de cruce
  • variable            curgere variabila