Produse
0

Descrierea produsului

  The Club este un 3rd Person Shooter ce are in centrul atentiei lupta pentru supravietuire intr-un sport sangeros, controlat de o elita bogata de oameni care pariaza sume imense de bani pe jucatorul care scapa cu viata.

In joc vor exista 8 personaje jucabile, ucigasi motivati de lacomie, fiecare avand caracteristici si abilitati proprii.
Cele 8 personaje sunt: Dragov, un evadat din inchisorile rusesti, Renwick, un fost ofiter al politiei din New York, Finn, un jucator de carti a carei viata este amenintata de datorii, Seager, un dependent al sporturilor periculoase, Kuno, un agent dublu care se da membru al lumii interlope din China, Adjo, Nemo, a carei fata este acoperita de o masca si Killen care lupta pentru viata propriei familii.

The Club are 5 moduri single player si suporta pana la 8 jucatori in modul online multiplayer sau 4 jucatori in modul offline.

Jocul va pune la dispozitie peste 17 arme de asalt, 8 zone de lupta (de la orase parasite, la fabrici sau campuri deschise) si un mediu distructibil care poate fi transformat si utilizat de jucatori.

The Club este un joc dezvoltat de Bizarre Creations sub sigla SEGA si a fost lansat la inceputul anului 2008 pe platformele Xbox 360, PC si Playstation 3.
Plata in rate fara dobanda prin