Descrierea produsului

Jocul The Division 2 Include subtitrari în limba româna. Au trecut sapte luni de când un virus mortal a lovit New York-ul si restul lumii, paralizând populatia.

În acel moment a fost activata The Division, o unitate de agenti civili, ca fiind ultima forma de aparare. De atunci, unitatea Division a luptat continuu pentru a salva ceea ce a mai ramas. Pentru Division, miza este mai mare ca oricând.

Washington D.C. – cel mai bine pazit oras din lume – este în pericol si întreaga natiune se afla în pragul colapsului. Daca Washington-ul este pierdut, natiunea va cadea.

Ca agent Division, aflat pe câmpul de lupta de sapte luni, tu si echipa ta sunteti singurii care pot opri decaderea societatii dupa pandemie.

Dezvoltat de Ubisoft Massive, împreuna cu celelalte echipe care au creat Tom Clancy’s The Division, Tom Clancy’s The Division 2 este un open world online, o experienta RPG de tip action-shooter a carui actiune are loc într-un Washington D.C. aflat în colaps.

Background-ul nou si bogat include o serie de medii realiste, superbe si emblematice în care jucatorii vor avea parte de o lume autentica, sisteme complexe RPG si actiune rapida.

Joaca singur sau în co-op, într-o echipa de pâna la 4 jucatori, pentru a îndeplini o serie de activitatii, de la campania principala pâna la meciurile PvP si Dark Zone – în care totul este posibil.