Produse
0

Descrierea produsului

The Last Remnant este un joc de tip roleplaying lansat de Square Enix in data de Square Enix la data de 11/20/2008, disponibil pentru Pc si Xbox360.

Beneficiind de o echipa foarte talentata si punand in scena cele mai avansate tehnologii, creatorii The Last Remnant desemneaza pe buna dreptate acest joc drept un "adevarat next-gen RPG". Grafica jocului este bazata pe engine-ul Unreal III iar sistemul de lupta este unul cu totul inovativ.

Dezvoltat pentru a impinge la limita cele mai avansate tehnologii disponibile la ora actuala, The Last Remnant arata foarte bine si se aude foarte bine. Scenariul de prima clasa este complementat de regia si actorii care dau viata prin vocea lor personajelor din joc intr-un mod profesionist, facand din povestea acestuia o drama interactiva. 

 
Jocul beneficiaza de un sistem de comanda inovativ ce permite unui numar foarte mare de caractere sa se angajeze in lupte epice si foarte sangeroase. Intriga jocului este construita in jurul acestor "remnants", personaje ce difera in marime si forma, si despre care se spune ca ar exista in numere ce variaza de la mii la milioane. Fiecare dintre acestia are o abilitate proprie ce influenteaza abilitatile celor din preajma lor, dar puterile multor dintre ei au ramas necunoscute...

Minimum System Requirements
OS: Windows XP SP2/Vista SP1
Processor: Intel Core 2 DUO E4400 / AMD Athlon64 X2 3800+ (2 GHz)
Memory: 1.5 Gb
Hard Drive: 15 Gb free
Video Memory: 256 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8600GT
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive

Recommended System Requirements
OS: Windows XP SP2/Vista SP1
Processor: Intel Core 2 DUO E4600 / AMD Athlon64 X2 4600+ (2.4 GHz)
Memory: 2 Gb
Hard Drive: 15 Gb free
Video Memory: 512 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8800GT
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Keyboard
Mouse
DVD Rom Drive
 

The Last Remnant Pc

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro

Plata in rate fara dobanda prin