Produse
0

Descrierea produsului

The Sims 3 Town Life Stuff Pc  este un joc de tip family educativ simulator de viata reala lansat de Electronic Arts in data de 7/29/2011, disponibil exclusiv pentru PC.

Town Stuff este al 4-lea add-on pentru Sims 3 si va da ocazia jucatorilor sa creeze diferite edificii si zone pentru orasul simsi-lor. Fie ca este vorba despre librarii, zone de joaca si recreere sau sali de gimnastica, noul add-on va schimba total fata orasului, dupa preferintele indragitelor personaje. De asemenea, noi coafuri si noi haine vor fi disponibile pentru recreere, munca sau sport.

Poti acum sa contruiesti o biblioteca chic, o sala de fitness high-tech, o zona distractiva pentru copii sau poti transforma spalatul hainelor în ceva usor cu o camera speciala pentru asa ceva. Pachetul nu-ti ofera doar idei si obiecte de design, include si locuri noi în comunitate pentru cafeneaua Scrumptious Nibbles.

Add-on-ul n-ar fi complet fara a include o serie întreaga de haine si frizuri pentru petreceri, stat prin casa sau mers la supermarket.

Sims 3 Town Life Stuff Pack va avea nevoie de pachetul Sims 3 pentru a rula. Dupa ultimele date oferite de EA, Sims 3 a fost vandut in peste 4,6 milioane de exemplare.


Minimum System Requirements:
THE SIMS 3 ORIGINAL
Operating System: Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7
Processor: Intel Pentium 4 @ 2.0 GHz / AMD Athlon XP 2000+
Hard disk space: 6.3 Gb
RAM: 1 Gb
Video Card: 64 Mb @ nVidia GeForce FX 5900 / ATI Radeon 9500
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9 
 
Plata in rate fara dobanda prin