Descrierea produsului

Thomas And Friends Wooden Railway Edward Engine este o locomotiva de jucarie lansata de Fisher-Price in data de 12/28/2012, recomandat copiilor cu varste peste 3 ani.

Edward este locomotiva albastra nr. 2 care este un prieten bun pentru toata lumea. El este unul dintre cele mai batrane si intelepte locomotive pe calea ferata a lui Sir Topham Hatt. Locomotiva Edward Wooden Railway functioneaza excelent cu orice set Thomas And Friends Wooden Railway si ofera ore intregi de joc. Include conectori de magnet care il conecteaza la alte locomotive.

Noua serie Thomas Wooden Railway va captiva copiii Dvs., nu doar ii va tine ocupati!

Joaca devine acum o experienta, nu doar o simpla ... joaca. Caracterele din desenul animat Thoams & Friendstrenuletelesinelegarilevagoanelepodurile, toate creaza o atmosfera unica, o lume a descoperirilor si imaginatiei creative.

Noile jucarii Thomas Wooden Railway inspira copii sa devina ingineri, constructori, proiectanti pentru fiecare aventura posibila datorita personajelor Freddie, Donald, Douglas, Henry, Percy, Bertie, Edward, Billy, Proteus, Hector, Whiff si toti ceilalti prieteni ai lor!

Bucuria din ochii copiilor adusa de magia construirii unui scenariu si conducerii locomotivelor este unica, parintii putandu-se astfel relaxa stiind ca micutii lor se joaca atat de frumos, ore in sir.

Thomas Wooden Railway este o gama de jucarii pentru copii, special proiectata pentru a dezvolta abilitatile motorii, cognitive, emotionale si sociale. Jucariile Thomas & Friends ajuta copiii cu varste peste 18 luni sa-si imbunatateasca continuucoordonarea mana-ochisa deosebeasca culorile, sa invete sa numere. Pentru micutii ce au depasit varsta de 2 ani, Thomas si prietenii sai le vor dezvolta vocabularul, ii vor ajuta copii sa aiba orientare spatiala si le vor creste dorinta de a se juca singuri, de a avea incredere in fortele proprii!

Pentru inginerii experiemntati cu varsta peste 4 ani, Thomas Wooden Railway ii indeamna sa interactioneze social cu ceilalti parteneri de joaca, sa descopere sentimente si diverse nuante ale emotiilor, ii invata deasemenea sa-si dezvolte gandirea analitica, planificarea si notiuni matematice.

Copiii (dar si adultii!) invata mai usor cand sunt implicati activ in procesul de invatare, iar Thomas Wooden Railway stie cel mai bine cum sa faca acest lucru! Este un sistem de piese ce se pot combina intr-o infinitate de posibilitatie, inspirand copii sa fie creativi, sa-si foloseasca imaginatia.

Copiii vor invata ce inseamna munca in echipa, cooperarea si partajarea lucrurilor si taskurilor, prietenia si respectul fata de ceilalti parteneri de joaca.

Caracteristici:

Item Weight 118 g
Product Dimensions 17.5 x 4 x 12.4 cm

Thomas And Friends Wooden Railway Edward Engine

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra