Tonic cu papaya si 5% acizi AHA (toate tipurile de ten) 150 ml

50Lei

Tonic cu papaya si 5% acizi AHA (toate tipurile de ten) 150 ml

Cod: BV58206
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Rafineaza structura pielii si ii reda echilibrul natural. Acizi AHA natural eficienti indeparteaza pielea uscata si ajuta in procesul de regenerare. Tonicul BIO:VÉGANE Organic AHA ce contine superalimentul papaya si acizi AHA naturali rafineaza structura pielii, diminueaza porii si reda echilibrul pielii, prin eliminarea celulelor moarte si stimularea procesului de regenerare celulara. Mixul de aloe vera, extract de gingko si acid hialuronic calmeaza, revitalizeaza si hidrateaza orice tip de ten.

Ingrediente active:

  • Extract organic de papaya (superaliment) - ajuta la regenerarea celulara si ofera un aspect radiant, avand efect antioxidant
  • Alpha-Hydroxy-Acids (AHA) - cu efect de peeling, ajuta la regenerarea celulara si la mentinerea hidratarii
  • Aloe vera si extract de frunze de Ginkgo - asigura hidratarea, imbunatatesc structura celulara a pielii, avand efect calmant si catifelant
  • Acid hialuronic - ofera hidratare de durata pielii

Pentru cine este potrivita gama BIO:VÉGANE Organic Papaya AHA Pielea noastra se regenereaza o data la 28 de zile. Un lucru grozav, dar lasa in urma celule moarte, ce pot duce la pori infundati, incarcati si la un ten palid. Pentru ca pielea sa radieze din nou, aceste celule moarte ar trebui indepartate in mod regulat. Astfel se activeaza procesul natural de regenerare al pielii. Acesta este si rolul gamei de produse BIO: VÉGANE SKINFOOD Organic Papaya AHA. Este o gama recomandata pentru toate tipurile de ten. Produsele contin o formula cu ingrediente valoroase pentru ten: extract din superalimentul papaya, acizi naturali AHA, aloe vera, extract de gingko si acid hialuronic. Acestea ajuta orice tip de ten in procesul de regenerare celulara, au efect antioxidant, reduc liniile de expresie si ridurile, diminueaza porii si reduc impuritatile din piele.

Mod de utilizare: se aplica dimineata si seara cu o discheta demachianta pe tenul curatat in prealabil. Dupa utilizare se aplica un produs de hidratare. Pielea se va proteja de expunerea la soare pe timpul zilei cu un produs cu SPF decicat. A se agita bine inainte de utilizare!

Nu contine: parafina, parabeni, siliconi, parfumuri sintetice, coloranti.

Ingrediente (INCI): Aqua (Water), Glycerin, Lactic Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Propanediol, Citric Acid, Tartaric Acid, Gluconic Acid, Sodium Hyaluronate, Carica Papaya Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Ginkgo Biloba Leaf Extract*, Sodium Hydroxide, Sodium Cocoyl Glutamate, Polyglyceryl- 6 Oleate, Parfum (Fragrance), Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Potassium Sorbate, Glyceryl Caprylate, Sodium Surfactin * ingrediente din agricultura ecologica ** compusi ai uleiurilor esentiale naturale *** conservat cu potassium sorbate in cantitati mici Certificat Natrue. Vegan. Cruelty free.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!