Descrierea produsului

Trambulina EXIT Silhouette ii transforma pe micuti in acrobati iscusiti! Este un spatiu de joaca nemaipomenit, perfect pentru a anima o petrecere, dar si pentru zilele cu pofta de joaca si energie fara limite.

Cu o structura solida si protectie circulara verde lime de cea mai buna calitate, Silhouette este alegerea parintilor care cauta un loc de joaca sigur pentru copii lor. Plasa de siguranta este pozitionata departe de suporturile curbate si este perfect intinsa, marind siguranta pentru copii. De asemenea, plasa de siguranta este prevazuta cu un fermoar de culoare verde fosforescent usor de reperat, util pentru parinti atunci cand vor sa verifice rapid daca fermoarul este inchis complet. 

Zona de protectie captusita acopera complet arcurile galvanizate fiind prevazuta cu un sistem special de siguranta, pentru ca cei mici sa nu poata sa isi prinda piciorul in arcuri. 

Structura trambulinei Silhouette este galvanizata si acoperita cu un strat special ce impedica formarea ruginei. 

Trambulina in versiunea standard include:

- saltea pentu sarituri

-  protectie de culoare verde lime

- 42 de arcuri galvanizate de 14.1 cm

-  3 picioare W metalice 

-  plasa de siguranta cu fermoar

- carlig pentru arcuri

- manual de instructiuni

 

Trambulina Exit Silhouette masoara in diametru 244 cm. Produsul este recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani. 

EXIT Toys este o companie olandeza care incurajeaza si provoaca copii sa se joace si sa se distreze in aer liber. Produsele sunt testate pentru a garanta functionalitatea acestora si siguranta celor mici la joaca.