Tricicleta cu roti de cauciuc Qplay Rito Rubber Albastru Deschis

599Lei
799 Lei (-25 %)

Tricicleta cu roti de cauciuc Qplay Rito Rubber Albastru Deschis

Cod: 338038131
599Lei
799 Lei (-25 %)

Valabila in perioada 22 Martie 2024 - 01 Aprilie 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 1-3 ani
Pentru: Baieti

Viata moderna ne invata sa fim practici, iar parintii trebuie sa se adapteze cerintelor vietii urbane.Tricicleta QPlay Rito este solutia ideala pentru viata alaturi de bebe. Design deosebit, compacta si multifunctionala, tricicleta Rito ofera o experienta deosebita in timpul plimbarilor in parc sau prin oras.

Tricicleta multifunctionala Rito poate fi folosita de la 12 luni la 3 ani - cu toate accesoriile incluse; iar in modul tricicleta clasica, se poate folosi chiar si pana la 5 ani in functie de constitutia copilului. 

Asigura micutilor plimbari sigure si confortabile, iar sistemul de pliere compact o transforma in tricicleta ideala, putand fi depozitata cu usurinta in spatii reduse, portbagajul masinii, in mijloacele de transport, lifturi, etc.

Confortul copilului este asigurat de husa moale care imbraca sezutul si spatarul. Spatarul tricicletei se inclina pentru a-i oferi micutului o pozitie confortabila in timpul somnului.

Siguranta copilului este oferita de centurile de siguranta in 5 puncte si de bara de protectie ce nu ii vor permite acestuia sa cada din tricicleta in timpul deplasarii.

Cadrul este fabricat dintr-un metal usor pentru o manevrabilitate facila iar culoarea negru mat va scoate in evidenta designul modern al tricicletei.

Copertina il va proteja de soare, vant sau praf. Este dotata cu plasa in partea din spate pentru a permite aerisirea si supraveghere copilului.

Tricicleta Rito este echipata cu roti din cauciuc plin (foarte utile pentru orice tip de teren, in special in cazul suprafetii de rulare denivelate), frana si aparatoare de noroi.

Tija de directie ii permite parintelui sa dirijeze tricicleta cu o singura mana. !ATENTIE! Nu folositi tija de directie ca parghie pentru urcarea bordurilor, treptelor si a altor denivelari de teren!

Puteti lua la plimbare jucariile preferate ale copilului si sa le depozitati in cosul de cumparaturi de pe cadrul tricicletei.

Roata fata este dotata cu sistem „roata libera” ce se activeaza prin apasarea unui buton, aceasta va permite blocarea pedalei, atunci cand copilul este prea mic sa pedaleze.

In timpul plimbarilor copilul se poate juca cu ghidonul tricicletei fara sa influenteze directionarea acesteia datorita sistemului de blocare incorporat in ghidon.  

Caracteristici principale:

-pliabila cu pozitia verticala dupa pliere

-sistem roata libera

-inel de protectie si centura de siguranta in 5 puncte

-maner de parinte telescopic

-cadru din aliaj

-roti din cauciuc plin

-cos de cumparaturi  

Greutate maxima suportata : 25 kg

Material roti : cauciuc plin

Sezut reversibil NU

Sistem de pliere DA

Dimensiuni (L*l*i cm) 92*51*95

Dimensiuni roti fata/spate 10''/8''

Ecartament roti fata/spate (cm) 36

Certificare EN 71/2014  

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!