Tricicleta Uonibay 3 in 1 pliabila Yellow

Cod: S02YELLOW
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 2-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Tricicleta 3 in1 Uonibaby S02  3 functii, 3 ani si cele mai frumoase plimbari impreuna cu puiul tau  Amintiri de nepretuit cu tricicleta Uonibaby 3 in 1!

Ce poate fi mai frumos decat sa-ti petreci timpul liber in parc cu micutul tau, descoperind impreuna avantajele tricicletei Uonibaby 3 in 1?!

Tricicleta Uonibaby creste impreuna cu puiul tau! Este foarte usor sa-i configurezi tricicleta potrivita varstei copilului tau.

Tehnologiile inovative si noul design al tricicletei Uonibaby ii permit copilului tau ca, pe masura ce creste, sa dobandeasca noi abilitati pentru o dezvoltare armonioasa si timpurie.

Tricicleta se poate utiliza in 3 moduri: Tricicleta pentru cei mai mici – pentru ca tricicleta este recomandata de la 18 luni, prima configurare de folosire pe care o recomandam este varianta fara pedale si cu rotile semi-apropiate. De ce fara pedale? Pentru ca micul ciclist nu stapaneste foarte bine abilitatile de coordonare, fiindu-i greu sa mentina in acelasi timp, echilibrul si directia.

In aceasta pozitie, cel mic se va obisnui cu echilibrul deoarece tricicleta nu il va lasa se dezechilibreze iar propulsia o va face cu piciorusele. In acest mod, experienta celui mic pe bicicleta va fi foarte placuta si sigura in acelasi timp. Dimensiunile tricicletei in aceasta pozitie: Lungime 75cm, Latime 30cm, Inaltime ghidon 51cm, Inaltime sa 30cm.

Tricicleta independenta pentru copiii pregatiti sa se plimbe singuri (copilul pedaleaza si conduce tricicleta) - cand cel mic va intelege cum stau lucrurile cu echilibrul, puteti trece la etapa in care coordonarea si abilitatile motrice pot fi puse la incercare.

Tricicleta in forma clasica, cu rotile din spate departate la maxim va deveni in scurt timp modalitatea preferata de utilizare deoarece totul se simplifica cand cel mic prinde puteri. Bicicleta de echilibru, pentru copiii mai mari – in final, cand nici un obstacol nu mai este de netrecut, puteti trece la ultima etapa cand echilibrul necesar folosirii unei biciclete este dezvoltat de acest mod.

De aici nu mai este decat un pas pana cand cel mic va putea merge pe o bicileta normala fara roti ajutatoare.

Dimensiunile tricicletei in aceasta pozitie: Lungime 75cm, Latime 30cm, Inaltime 52cm, Inaltime sa 30cm

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!