Descrierea produsului

Troler Evolution Moos Dreams pentru scoala este un sistem de troler cu ghiozdan detasabil. Usor de transportat cu ajutorul trolerului chiar si atunci cand ghiozdanul devine prea greu, este ideal pentru mersul la scoala.

Multicolor, imprimat cu emoticons si cu aplicatii in relief vesele si amuzante, cu sclipici, pe partea frontala, este un ghiozdan de scoala care cu siguranta atrage atentia prin culoarea predominanta - albastru intens, dar si prin accentele roz si glitter. Compartimentul principal, spatios, se inchide cu fermoar cu dublu sens de inchidere/deschidere. Recipientele de apa sau alte obiecte ce trebuie tinute la indemana pot fi depozitate in cele doua buzunare laterale, din plasa. 

Spatele ghiozdanului Moos Dreams este usor buretat pentru confort la purtarea pe spate. Bretelele sunt reglabile, late, buretate. Ghiozdanul are si bareta de mana. Se ataseaza si se detaseaza de pe trolerul Evolution usor, cu ajutorul baretelor cu arici.

Trolerul pliabil pentru scoala Evolution poate fi folosit pentru toate tipurile de ghiozdane sau rucsacuri care au sistem de prindere pentru trolere, este complet pliabil si are roti rezistente cu diamentrul de 14 cm. Ocupa putin spatiu atunci cand este depozitat acasa sau in deplasare. Se manevreaza prin simpla tragere a manerului rabatabil si prin pozitionarea ghiozdanului pe suport.

Manerul extensibil se poate bloca la dimensiunea dorita, iar rotile de 14cm sunt silentioase, permitand urcarea facila a scarilor si a bordurilor. Tava frontala este reglabila, avand 4 pozitii, astfel incat sa permita fixarea ghiozdanului la orice nivel de incarcare sau atasarea unui alt ghiozdan. Bretelele ghiozdanului sunt protejate atunci cand acesta este fixat pe troler. Pliabil, poate fi depozitat atunci cand nu este in folosire.
 

Dimensiuni: 33x15x43 cm
Dimensiuni cu troler: 39x26x55 (84cm manerul deschis la maxim)
Material: poliester
Material troler: Plastic, aluminiu, cauciuc.
Culoare predominanta: albastru

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Troler Evolution cu ghiozdan pentru scoala Moos Dreams

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra