Descrierea produsului

Troler LOL Surprise de scoala 42 cm

Trolerul LOL Surprise! pentru scoala este un sistem practic pentru elevi. Cu trolerul Evolution de la Safta, mersul zilnic la scoala nu devine o corvoada, pentru ca greutatea manualelor si a rechizitelor este mai usor de transportat.
Rucsacul este decorat cu trei adorabile fetite LOL Surprise!, in stil glam, rock&roll. Diva, Merbaby si Leading Baby de-abia asteapta sa insoteasca micutele eleve la scoala, tronand intr-un decor fabulos pe buzunarul ghiozdanului.

Interiorul este rezistent la apa, iar compartimentul principal este usor buretat pe spate, pentru mai mult confort la purtare. Se inchide cu un fermoar roz, cheitele permitand inchiderea/deschiderea in orice sens. Bretelele reglabile sunt usor buretate, iar pe laterale se afla doua compartimente din plasa roz pentru recipiente de apa. Cheita de inchidere a buzunarului imprimat este decorata cu un accesoriu roz cu sclipici. Cusaturile sunt evidentiate cu banda cu sclipici mov. Rucsacul poate fi purtat si in mana, de bareta speciala. 
Sistemul de prindere cu barete cu arici pentru troler fac ghiozdanul usor de atasat si detasat. 

Trolerul Evolution se va livra impreuna cu rucsacul. Are un maner extensibil, ce permite blocarea la dimensiunea dorita. Rotile cauciucate au diametrul de 14cm si sunt silentioase. Permit urcarea scarilor si a bordurilor usor. Tavita frontala a trolerului are 4 trepte de reglare, astfel incat rucsacul sa fie in siguranta. Deasemenea, reglarea pe adancime a tavitei permite montarea oricarui alt rucsac sau ghiozdan. Sistemul de prindere usor al trolerului dispune de spatiu pentru prinderea in siguranta a bretelelor, astfel incat aceastea sa nu se murdareasca usor. Trolerul este pliabil, realizat din plastic rezistent, cu rotile din plastic si cauciuc si tijele din aluminiu. 

Dimensiuni:  33cm x 42 cm x 14 cm/ 39 cm x 84 x 25 cm cu manerul trolerului complet intins
Material rucsac: poliester
Material troler: plastic si aluminiu, cu roti din plastic, cauciucate
Varsta recomandata: 7+
Culoare predominanta: roz

Produsul LOL surprise este unul original, de cea mai buna calitate, import din Spania. Produsul nu se baga in masina de spalat, se sterge cu o carpa umeda.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.