Descrierea produsului

Troler LOL Surprise gradinita cu rucsac detasabil, ideal pentru micile domnisoare ce colectioneaza papusi LOL Surprise. Trei noi fetite adorabile se pot astfel adauga colectiei lor: Diva, Merbaby si Leading Baby, alaturi de mesajul imprimat pe rucsac - "Excited yet". Mersul la gradinita devine astfel o activitate plina de bucurie, pe care fetitele de-abia o asteapta in fiecare zi.

Fata frontala a rucsacului este plastifiata si decorata cu accente de sclipici mov. Bretelele reglabile, usor buretate, asigura in primul rand potrivire perfecta la dimensiunile copilului si confort la purtarea pe spate. Acest rucsac LOL Surprise nu se va pierde usor, pentru ca pe eticheta de pe spate pot fi trecute datele fetitei: nume, adresa si numar de telefon.

Interiorul este rezistent la apa, astfel incat chiar si in caz de varsare accidentala a lichidelor, articolele transportate in interior sunt ferite de umezeala. Rucsacul poate fi transportat cu ajutorul sistemului de troler, dar si de bareta de mana. Usor de atasat si detasat, datorita baretelor cu arici, mobilitatea acestui rucsac va genera incantare pentru orice fetita de varsta gradinitei. 

Rucsacul se curata usor cu ajutorul unei carpe umede, nefiind necesara spalarea sa. Trolerul este usor, cu roti si tije din plastic. Impreuna cu ghiozdanul nu cantareste mai mult de 500g.


Dimensiuni: 22x28x10
Dimensiuni cu troler: 23 x 35,5x 15 ( 23x54x15 cu manerul intins la maxim)
Material rucsac: poliester
Material troler: plastic
Culoare predominanta: roz

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate

Troler LOL Surprise gradinita

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra