Descrierea produsului

Troler scoala Gorjuss Sugar And Spice, un accesoriu ideal pentru orice fetita iubitoare de papusi Gorjuss, datorita calitatiilor de troler care se imbina perfect cu cele ale unui rucsac adorabil.

Caracteristici:

  • Rucsacul este format din trei compartimente: unul principal, foarte spatios, dotat cu un spatiu special pentru laptop; unul mai mic, dar destul de incapator si unul aplicat pe partea din fata. Cel din fata mai dispune si de un spatiu destinat pentru pixuri, pentru un mic carnetel si un carlig special pentru chei.  Toate compartimentele se inchid cu un fermoar sub forma de cheita metalica cu aspect vintage si cu imaginea personajului Sugar And Spice.
  • Exteriorul ghizodanului este unul special, din poliester si piele ecologica. Detaliile interesante precum inimi decupate in piele ecologica, diferite cusaturi pe material si decoratiuni in relief pe langa imaginea cu Sugar And Spice completeaza perfect designu-ul acestui rucsac.
  • Bretelele sunt ajustabile si captusite cu burete, lucru ce faciliteaza purtarea comoda in spate. Rucsacul dispune si de un maner ideal pentru transportul in mana. Rucsacul mai dispune si de un sistem de protejare a rotilor cand bretelele sunt folosite.
  • In lateral exista un buzunar cu plasa pentru sticle si inca unul care se inchide cu fermoar pentru obiecte micute ce doresc a fi pastrate la indemana.
  • Nuantele sunt special alese, potrivite pentru acest personaj. Combinatia intre magenta, lila, roz bombon si crem este interesanta si reuseste sa puna in valoare personajul si detaliile importante.
  • Logo-ul Santoro London este inscriptionat pe o placuta metalica in stil vintage, extrem de eleganta, in partea de sus a rucsacului.
  • Material – poliester;
  • Dimensiuni – 46 x 33 x 20 cm.

Trolerul de scoala Gorjuss Sugar And Spice este recomandat pentru fetitele pline de energie, atat pentru la scoala, cat si in timpul liber. Rucsacul este foarte incapator, datorita celor trei compartimente spatioase, ceea ce il face foarte facil si in timpul calatoriilor. 

Nota: Nu recomandam curatarea produsului in masina de spalat. Curatarea se poate face foarte usor cu o carpa umeda. 

Atentionare: Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.