Descrierea produsului

Ideala pentru copiii care sunt mereu in miscare,excelenta pentru plimbari si divertisment. Avantajul trotinetei este redat de cele 3 roti din silicon care ofera stabilitate si o siguranta extra in timpul plimbarii. Rotile din fata au in interior leduri multicolore ce se aprind intermitent, fara a fi nevoie de baterii.
Manerul nu vireaza, pentru a preveni accidentele in cazul in care copilul vireaza brusc si se poate dezechilibra. Pentru a schimba directia, virarea se face prin balansul ghidonului in dreapta sau stanga. Manerul este reglabil pe inaltime (79-100 cm) oferind astfel o perioada mult mai lunga pentru folosire.
Platforma ( suportul pentru picioare ) este robusta si are striatii speciale, antiderapante. Frana se actioneaza foarte usor, apasand aripa din spate. Rotile au in dotare rulmenti, sunt din silicon special ( solide si silnetioase ) iar in interior au leduri multicolore ( rotile din fata ) ce se aprind intermitent, fara a fi nevoie de baterii.
Trotineta multifunctionala 3 in 1 Little Star are o constructie usoara si solida, avand in componenta materiale precum aluminiu, fibra de sticla si PVC. Aceste materiale redau siguranta si sustin o greutate de pana la 50kg
Dimensiuni :
Diametru roti fata : 12 cm
Diametru roti spate : 10 cm
Inaltime : 79 – 100 cm
Latime : 27 cm
Lungime : 57 cm
Recomandare De Varsta : +2 ani
Greutate Produs : 4.1 kg
Garantie : 24 luni