Descrierea produsului

Nu contine sapun, respecta echilibrul fiziologic al pielii si parului nou-nascutilor si a bebelusilor. Fara conservanti si fara substante tensio-active (SLS-SLES). Formula „Stop lacrime - Fara lacrimi”.

Oferta cuprinde urmatoarele produse:

1. Șampon delicat pentru bebelusu Baby Coccole extras natural din flori de Lotus 250 ml

Este un sampon pentru baie, lejer si delicat ca o mangaiere, studiat pentru parul delicat si pielea bebelusului, mai ales in primele luni de viata. Re-echilibreaza, relaxeaza si protejeaza datorita proprietatilor principiilor pure si naturale de Betaglucan (extras natural din Ovaz) si a vitaminei F extrase din In. In plus contine toata delicatetea extraselor naturale din flori de Lotus.

Nu contine sapun, respecta echilibrul fiziologic al pielii si parului nou-nascutilor si a bebelusilor.

Fara conservanti si fara substante tensio-active (SLS-SLES). Formula „Stop lacrime - Fara lacrimi”.

2. Gel hidratant pentru bebelusi Baby Coccole extras din flori de Lotus 250 ml

Gelul de baie Baby Coccole studiat special de Betafarma SpA Milano pentru pielea nou-nascutilor si a bebelusilor sau pentru pielea mai sensibila a persoanelor adulte predispuse la alergii cutanale, hidrateaza, relaxeaza si protejeaza datorita principiilor pure si naturale de Betaglucan (extras natural din Ovaz) si a Vitaminei F extrasa din In.

Fara conservanti si fara substante tensio-active (SLS-SLES).

3. Crema de corp pentru bebelusi hidratanta si protectiva Baby Coccole 100ml studiata pentru a hrani pielea celor mai mici.

Lenitiva datorita principiilor pure si naturale de Betaglucan (extras natural din Ovaz), Rusco-genina (extras natural din Ruscus - Ghimpele paduret) si a Escinei (extras natural din Castan salbatic Ippocastano).

Pielea ramâne moale si elastica datorita proteinei de Migdale

Trusa Cadou bebelusi Baby Coccole Sampon + Gel Hidratant + Crema hidratanta

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra