Descrierea produsului

Trusa conține o cutie confecţionată din lemn, foarte utilă pentru a păstra toate sculele ordonate. Acestea sunt instrumente de calitate foarte bună, potrivite pentru mâinile copiilor şi perfecte pentru a face inima lemnului să bată, modelat de micul tâmplar iscusit.

Setul conține 31 piese:

bomfaier,

3 pânze pentru lemn,

3 pânze pentru metal,

fierăstrău,

presă din metal,

adeziv pentru lemn,

bormașină manuală,

2 burghie,

3 pile drepte,

pilă rotundă,

clește,

ciocan,

clește reglabil cu cioc,

nivelă,

șlefuitor cu șmirghel,

metru de tâmplărie,

2 șurubelnițe în cruce,

3 șurubelnițe drepte,

sfredel, presă de tip clește din plastic și cutie din lemn pentru scule (dimensiuni cutie pliată: 44,5x8,5x38cm, extinsă are lungimea de ~90cm).

Recomandat copiilor cu vârsta mai mare de 8 ani. Avertisment! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate conține piese mici care se pot înghiți sau inhala existând pericolul de sufocare sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Nu lăsați ambalajele produselor la îndemâna copiilor. Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a da produsul copilului. Vă rugăm să supravegheați copilul în timp ce folosește acest produs. Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare. Păstrați produsul departe de foc. Feriți produsul de temperaturi ridicate și umiditate.