Descrierea produsului

Mult-premiatul Kitchen Helper Premium de la MeowBaby asigura un mediu sigur, in care copiii se pot implica, pot ajuta, invata si juca alaturi de parinti in bucatarie sau la orice blat de lucru care starneste curiozitatea micutilor. 

In conformitate cu toate standardele de siguranta, certificat si testat atat pe piata eurpeana cat si pe cea din SUA, turnul de activitati si invatare MeowBaby inlocuieste toate acele metode precare.

Educatia alimentatiei

Implicarea copiilor inca de foarte mici in prepararea mancarii, experimentarea texturilor, mirosurilor, gusturilor diferite ale alimentelor este un factor important in intelegerea rolului vitaminelor si aportul pe care il au.

In viata agitata, uneori haotica pe care o traim, timpul petrecut alaturi de copiii nostri isi pierde adesea din calitate. Turnul MeowBaby ofera libertatea de a ne bucura alaturi de copiii nostri in timp ce pregatim cina sau pranzul.

Caracteristici:

  • Dimensiuni:

    Lățime: 39 cm

    Greutate: 13.7 kg

    <p style="box-sizing: inherit; margin-top: 0px; margin-bottom: 15px; line-height: inherit; color: rgb(45, 45, 45); font-family: " open="" sans",="" "open="" sans-serif;="" font-size:="" 14px;"=""> Greutate maxima sustinuta: 70 kg

Turn de invatare ajustabil Learning Tower Ajutor de bucatarie MeowBaby Scandi alb

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra