Produse
0

Descrierea produsului

Uefa Champions League 2006-2007 Pc  este un joc de tip sport oficial lansat de Microsoft in data de 10/11/2014 exclusiv pentru Xbox One 

Cu UEFA Champions League 2006-2007 ai ocazia sa experimentezi greutatea unei istorii intregi apasand pe umerii tai in timp ce intri pe scena celei mai mari competitii de club din lume, in aclamatiile asurzitoare ale publicului.

Executa lovitura de incepere a meciului in atmosfera vulcanica a stadionului, simtind in aer presiunea covarsitoare a viselor celor din tribune si a celor de acasa, din fata ecranelor televizoarelor. Acesta este testul final, aici se scrie istoria si tu poti deveni o legenda.

Aici iti poti testa abilitatile manageriale de-a lungul celor peste 400 de obiective din joc. Alege din varietatea de modalitati de joc, incluzand The Treble, unde ai un singur sezon la dispozitie pentru a reusi hattrick-ul la care viseaza orice echipa de club europeana.

Pe teren, jucatorii sunt mai abili ca niciodata. Datorita unui sistem de miscare fluid, acestia pot executa acum un-doi-uri mai incisive ca niciodata, pase din prima si pase la intalnire. Avand la dispozitie 5 moduri de joc plus ocazia de a experimenta online, ai toate sansele sa iti inscrii numele in istoria celei mai faimoase competitii de fotbal a echipelor de club din lume.
 

Uefa Champions League 2006-2007 Pc

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro

Plata in rate fara dobanda prin