Descrierea produsului

Scaun confortabil pentru Visionx
Fereastră mare de ventilație
Copertină cu UPF 50+ în combinație cu extensie pentru soare
Scaun reversibil cu poziție întinsă pentru somn și suport pentru picioare reglabil
Instalare cu un singur click pe cadru
Centura sigură, captușită fin
De la naștere până la 25 kg - aprox. 4 ani
Funcționalitatea întâlnește stilul.
 
Descoperă versatila lume Visionx unde poți alege dintre toate componentele pentru a obține designul tău individual.
 
Alege scaunul nostru confortabil în culoarea preferată și instaleză-l cu un singur click pe cadrul Visionx pliabil cu o mână pe care l-ai folosit deja pentru landoul Visionx Premium Pram sau pentru scaunul auto pentru sugari.
 
În acest scaun înalt, copilul tău se va simți confortabil până la 4 ani. Scaunul căptușit fin poate fi instalat atât cu fața în direcția de mers cât și cu fața la părinte, iar copilul poate să aleagă între a te privi sau a se uita la împrejurimi. Pentru relaxare și somn, poți înclina spătarul cu o mână într-o poziție culcată și poți regla suportul pentru picioare într-o poziție dreaptă.
 
În plus, copertina de soare extra-mare cu UPF 50+ și în combinație cu extensia solară pliabilă îți protejează copilul împotriva intemperiilor vremii, la fel ca husa de picioare de înaltă calitate care poate fi îndepărtată cu ușurință. În zilele caniculare, poți deschide și fereastra mare de ventilație pentru a oferi o circulație optimă a aerului și a preveni acumularea de căldură.
 
Bara de protecție și centura ușor de utilizat cu pernițe moi pentru umeri te ajută să păstrezi copilul în siguranță în orice moment.
 
Atribute : 
 
Centura cu prindere : in 5 puncte
Dimensiuni pozitie somn : 90 x 28 cm
Greutate : 3.70 kg
 
* Cadrul nu este inclus !