Descrierea produsului

Motorola Halo + este un dispozitiv all-in-one, care se asigura ca parintii sunt mereu conectati la micuti prin intermediul unitatii parentale si vizioneaza ce sa intampla cu bebelusul acasa sau de la distanta, prin aplicatia Hubble de pe smartphone sau tableta - in rezolutie full HD 1080p.

Colectii audio exclusive

Motorola Halo + vine cu o selectie de: Carti de poveste, Cantece clasice precum Twinkle Twinkle Little Star, Rockabye-Baby, Hush Little Baby si multe altele. Halo + vine deja incarcat cu o selectie de sunete naturale pentru a ajuta bebelusul sa doarma in timpul noptii.

Camera portabila

Camera portabila detasabila va ofera optiunea de a va monitoriza copilul fie de pe suportul montat pe patut, fie o puteti deplasa intr-o alta zona, cum ar fi camera de zi - pastrandu-l conectat la reteaua de alimentare.

Discutie in doua feluri

Cu ajutorul functiei de comunicare bidirectionala, puteti sa-l auziti pe micut in mod clar, apoi sa il linistiti cu vocea din alta camera.

Infrarosu Night Vision

Vizualizati copilul si camera in conditii de iluminare scazuta, inclusiv in timpul noptii.

Unitate portabila de afisare pentru vizualizare locala

Vizualizati fluxul live de la camera unitatii parentale de 4,3 " in modul de vizionare local si controlati diferitele functii oferite de Halo +.

Wi-Fi conectat pentru vizualizare de la distanta

Utilizati aplicatia Hubble pentru Motorola pe telefonul smartphone sau tableta iOS sau Android, pentru a accesa fluxul live si pentru a vedea copilul in cateva secunde si a controla toate functiile. Daca Wi-Fi se opreste in timp ce sunteti acasa, continuati sa vizualizati prin intermediul unitatii parentale.

Vizualizari de somn

Sleep Insights detecteaza miscarea copilului. Aceste date sunt capturate, inregistrate si prezentate intr-o forma grafica pentru a va ajuta sa supravegheati nivelurile de activitate ale copilului dvs. in timpul noptii.

Toate intr-un monitor pentru copii

Halo + vine cu un proiector integrat care lumineaza tavanul cu diferite scene de proiectie ale spatiului cosmic.  Proiectorul prezinta imagini ale spatiului cosmic, luna, stele, rachete, planete si nori spatiali si isi propune sa-i linisteasca pe micuti.

Alegeti dintre cele sapte culori care se schimba, sau puneti-le intr-o bucla continua pentru a obtine cele mai bune rezultate din fiecare culoare. Selectati una din cele 3 niveluri de luminozitate pentru a se potrivi cel mai bine nivelului de confort al celor mici.

Colectia noastra audio exclusiva include o selectie de 10 carti cu povestiri audio, 9 cantece de leagan si sunete naturale linistitoare - inclusiv White Noise. Puteti descarca noi cantece si sunete din natura sau povestiri audio.

Proiectat inteligent pentru a capta schimbari in mediul inconjurator, cum ar fi miscarea, sunetul si temperatura, atunci cand detecteaza schimbare, primesti alerte pe telefonul tau mobil (dupa descarcarea aplicatiei).

Utilizand bratul ergonomic, montati monitorul pe pat, pentru a va bucura de o vedere completa si fara obstacole asupra bebelusului.