Descrierea produsului

Lipolife IMMU-POW - Vitamina C si D3 lipozomala 250ml

Suplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.

Vitamina C lipozomala de la Lipolife este formulata cu Quali-C, o sursa de Vitamina C fabricata in Scotia (99% din materia prima folosita ca Vitamina C in suplimente provine din China).

Combinatia de Vitamina C lipozomala si Vitamina D3 lipozomala este ideala pentru a sustine zilnic un sistem imunitar puternic, in special in sezonul rece, sezonul gripelor si racelilor.

Un avantaj al suplimentelor lipozomale Lipolife este ca nu contine cantitati mari de alcool si soia precum alte suplimente lipozomale, contine doar urme de alcool, iar soia a fost inlocuita cu lecitina din floarea soarelui. De asemenea, nu contine nici zahar. 

Mod de administrare: 5ml pe zi in doza unica, echivalentul a 500mg Vitamina C (sodium si potasium ascorbate), reprezentand 625% din VNR, si Vitamina D3 400IU (cholecalciferol), echivalent a 100% din VNR. Se poate amesteca/dilua in apa sau suc natural. A se agita bine inainte de utilizare. La recomandarea medicului, dozele standard se pot mari sau micsora.

Un flacon de 250ml = 50 de portii pentru 50 de zile.

Ingrediente: Vitamina C (sub forma de sodium si potasium ascorbate), Vitamina D3 (cholecalciferol), Phosphatidylcholine derivate din lecitina bio de floarea soarelui, Aloe Vera, Vitamina E (antioxidant), Potassium Sorbate (conservant), apa, xylitol, urme de Ethanol si Glycerol, aroma naturala de portocale.

Important din Anglia

flacon cu 250ml prevazut cu capac de dozare.

Notificare S.N.P.M.A.P.S AA 13518 din 26.01.2020