Descrierea produsului

Formula pe baza de plante, minerale si vitamine pentru rezistenta si cresterea parului, activeaza o combinatie de vitamine de la radacina pana la varful parului pentru a hrani fibra si a-l face mai putin predispus la agresiuni externe (soare, frig, poluare etc.)

Vitaminele sunt recomandate pentru toate tipurile de par. Pentru rezultate optime se recomanda un tratament timp de 3 luni. Au gust si aroma naturala de portocale.

Ofera parului tau un boost de vitalitate, fiecare jeleu delicios este plin de vitamine si minerale intr-o formula ideala pentru a intari si stimula cresterea parului:

  • Ulei de cocos pentru hidratare
  • Biotina (vit B8) este un element esential pentru tratarea scalpului si stimularea cresterii.
  • Vitamina A: pentru a infrumuseta parul
  • Vitamina C: intareste firele de par tinere
  • Vitamina E: previne agresiunea externa
  • Vitamina B6: ajuta la evitarea caderii pentru a favoriza cresterea
  • Vitamina B9: acid folic care stimuleaza foliculul pilos
  • Vitamina B12: ofera stralucire
  • Zinc: puternic antioxidant care contribuie la cresterea parului

 

Utilizare: Se recomanda 2 jeleuri pe zi, in orice moment al zilei.

Precautii: Suplimentele alimentare trebuie sa fie parte dintr-un regim de viata sanatos si sa nu devina substitut al unui regim alimentar variat si echilibrat. Nu lasati la indemana copiilor. Nu depasiti doza recomandata zilnic. Depozitati la temperatura camerei, in loc uscat si racoros. Recomandarea medicului sau farmacistului in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza. Nu se recomanda copiilor sub 12 ani.

*Produs vegan

INGREDIENTE: sirop de glucose – sucre – agent gélifiant : pectine – agent acidifiant : acide citrique – arôme naturel d’orange – acide ascorbique (vitamine C) – acétate de dl-alpha-tocophérol (vitamine E) – citrate de zinc arôme naturel – citrate de sodium – D-pantothénate de calcium (vitamine B5) jus concentré de carotte noire – agent d’enrobage : cire de carnauba, huiles végétales (contient huiles de noix de coco et de colza) et antioxydant : alpha-tocophérol – acétate de rétinol (vitamine A) – cyanocobalamine (vitamine B12) – chlorhydrate de pyridoxine (vitamine B6) – biotine (vitamine B8) – acide ptéroylmonoglutamique (vitamine B9) bitartrate de choline – inositol.