Descrierea produsului

Intră în atmosfera încinsă din Vulcanul lui Garmadon!

 

Alătură-te misiunii lui Zane de a se infiltra în Vulcanul maleficului Garmadon (70631 Garmadon’s Volcano Lair) și confruntă armata rechinilor cu acest set palpitant THE LEGO® NINJAGO® MOVIE™. Baza include o funcție de lansare a minifigurinelor din vârful vulcanului, încăperea cu tronul lui Garmadon, un laborator științific cu un prototip de robot-piranha, zonă de construcție cu funcție de explodare a zidului și macara rotativă pentru a ridica figurina rechin inclusă, plus un lansator de drone. Acest set construibil include 5 minifigurine.

 

- Include 5 minifigurine: Garmadon, Zane, General #1, Steve și Four Eyes, plus o figurină rechin.

- Vulcanul lui Garmadon este prevăzut cu o intrare în formă de fața lui Garmadon, funcție de lansare a minifigurinelor din vârful vulcanului, încăperea cu tronul lui Garmadon, laborator științific, zonă de construcții, lansator de drone, elemente de lavă portrocaliu-translucide și plăci de bază albastre pentru apă.

- Încăperea cu tronul lui Garmadon este dotată cu un scaun imens, un ceainic și ingrediente de ceaun, un acvariu cu 2 pești și un stand pentru arme cu săgeți și sai-uri.

- Folosește peștii pentru a crea o armă construibilă demnă de armata rechinilor.

- Laboratorul de experimente este dotat cu o macara rotativă care poate ridica un rechin, funcție de explodare a unui zid printr-o roată, și o rachetă.

- Include și o zonă de lansare a unei drone și o dronă cu aripi care se extind.

- Evită colții ascuțiti ai rechinului!

- Armele includ toiagul și katana lui Garmadon, arcul cu săgeți al lui Zane, saiul-pește a Generalului #1 și sulița cu mâner în formă de pește a lui Four Eyes.

- Include și tolba pentru săgeți a lui Zane.

- Generalul #1, Steve și Four Eyes au apărut în decembrie 2017.

- Recreează și joacă pe roluri scene palpitante din THE LEGO® NINJAGO® MOVIE™.

- Acest set construibil este potrivit vârstelor de 8-14 ani.

- Măsoară peste 26 cm înălțime, 31 cm lungime și 16 cm lățime.

Nr. pieselor în cutie : 521
Nr. minifigurinelor în set : 5