Descrierea produsului

Zinc 15mg, 120 capsule, Essence
Ce este Zinc Essence?
 
Essence Zinc este un supliment bazat pe o forma organica de zinc cu absorbtie ridicata.
Zincul este un element care conditioneaza buna functionare a sistemelor endocrine si imunitare si, de asemenea, sustine modificarile metabolice.
 
Cum functioneaza zincul?
 
Zincul este un element important pentru barbati, deoarece sustine procesul de producere a testosteronului.
Zincul asigura, de asemenea, functionarea corespunzatoare a proceselor de reproducere. In plus, zincul este implicat in metabolismul macronutrientilor, adica proteine, grasimi si carbohidrati.
Datorita acestui fapt, este posibila sintetizarea eficienta a proteinelor sau arderea grasimilor. De asemenea, zincul sustine pielea, unghiile si parul, ajutandu-le sa mentina un aspect sanatos.
Un avantaj foarte important al zincului este sustinerea sistemului imunitar.
 
Deficiente de zinc
 
Se recomanda sa luati zilnic cel putin 10 mg (in cazul unui adult) de zinc. Datorita scaderii calitatii alimentelor, pot exista deficiente in zinc in dieta.
Sanatatea intestinala, care se traduce prin absorbtia de micronutrienti sau consumul de anti-nutrienti (cum ar fi acidul fitic), poate afecta si formarea deficientelor de zinc.
Apoi merita sa suplimentati zincul cu un preparat 6Pak pentru a evita problemele de sanatate.
Efectele deficientei de zinc includ reducerea testosteronului, metabolizarea proteinei si a grasimilor, incetinirea sintezei glicogenului, scaderea imunitatii si reducerea calitatii vederii. Problemele pielii, parul slab si unghiile crapate sunt, de asemenea, efectele deficitului de zinc.
 
Avantajele utilizarii zincului Essence
 
Essence Zinc suplimenteaza deficientele de zinc. Utilizarea preparatului va ajuta cu siguranta la mentinerea nivelului normal de testosteron si sinteza proteinelor. In plus, zincul are un efect pozitiv asupra pielii, parului si unghiilor.
 
Cine ar trebui sa utilizeze Zinc Essence?
 
Un supliment de zinc ar trebui sa fie utilizat de catre persoanele care prezinta simptome ale deficitului de zinc, cum ar fi scaderea imunitatii, reducerea nivelului de testosteron si afectarea vederii.
Zincul ajuta, de asemenea, la mentinerea echilibrului acido-bazic.
 
Ingrediente: maltodextrina, capsula (gelatina, agent de glazurare: hidroxipropil-metil-celuloza), gluconat de zinc 22%, agent anti-aglomerare: saruri de magneziu ale acizilor grasi.
 
Mod de administrare: 1 tableta pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, cu suficient lichid.
 
Fiecare tableta contine 15mg de Zinc, reprezentand 150% din VNR (Valoarea Nutritionala de Referinta).
 
Poate contine prezenta neintentionata de urme de derivate din lapte, soia, cereale care contin gluten (grau), oua, arahide, telina si mustar.
 
Copiii, femeile insarcinate si cele care alapteaza vor consuma acest produs doar la recomandarea medicului curant.
 
A nu se lasa la indemana copiilor.
 
Acest produs nu inlocuieste un mod de viata sanatos si o dieta echilibrata.
 
Produs in UE.
 
60 g, 120 de capsule.
 
Notificare MS: 5815/19.06.2023